Αντιπρόεδρος Μηχανοδηγών για Τέμπη: «Αμφισβητούμε τις συνομιλίες που έχουμε ακούσει»

«Τα είχαμε πει από την πρώτη στιγμή» τόνισε στην τηλεόραση του OPEN, ο αντιπρόεδρος των Μηχανοδηγών, Γιώργος Μανώλης  μιλώντας για το εξώδικο που έστειλαν στον ΟΣΕ μετά την αποκάλυψη της μονταζιέρας στις συνομιλίες των συναδέλφων του από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπώνκαι τη μετέπειτα διαρροή τους σε διάφορες κατευθύνσεις. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΠολιτική | 28.03.2024 09:32Κεχαγιά: Η ΝΔ να ψηφίσει την Προανακριτική ώστε να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη ο Καραμανλής

«Το πόρισμα της Εξεταστικής βασίστηκε σε αυτές τις συνομιλίες»

«Είναι συγκλονιστικά αυτά που βγαίνουν στην επιφάνεια κάθε μέρα και από τα ρεπορτάζ και από τη συζήτηση στη Βουλή και από τις δηλώσεις του κ. Φλωρίδη. Αν καταλάβαμε καλά η ελληνική δικαιοσύνη δεν είχε πρόσβαση σε αυτά τα αρχεία, στα οποία τελικά είχε πρόσβαση οποιοσδήποτε προκειμένου να τα μοιράζει και να τα διοχετεύει με τον τρόπο που θέλει για να δημιουργήσει εντυπώσεις για διευρυμένα ανθρώπινα λάθη, είτε του σταθμάρχη είτε των συναδέρφων μου» είπε. 

Και πρόσθεσε: «φανταστείτε υπάρχει πόρισμα από την Εξεταστική Επιτροπή και συγκεκριμένα από την πλειοψηφία μιλά για παραβιάσεις του γενικού κανονισμού κίνησης για 7 παραβιάσεις, το οποίο βασίζεται στις συνομιλίες αυτές στις οποίες έχουν πρόσβαση όλοι εμείς».

Στη συνέχεια είπε ότι «θα πρέπει να δοθούν απαντήσεις που είχαμε διατυπώσει. Δεν έχουμε πάρει κάποια απάντηση αν έγινε έρευνα».

Στο τέλος ανέφερε: «Από τι φαίνεται για άλλη μια φορά δεν τηρήθηκε καμία διαδικασία. Δυστυχώς, τίποτα δεν έγινε κανονικά, όσο αφορά τα πρωτόκολλα. Τα πρόσωπα έπαιξαν τον ρόλο τους. Η δικαιοσύνη πρέπει να αναζητήσει ποια πρόσωπα μοίραζαν τα CD (ηχητικά) δεξιά και αριστερά». 

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη

Τι θα πει σήμερα στη Βουλή ο Μητσοτάκης: Στην αντεπίθεση η κυβέρνηση μετά την πρόταση δυσπιστίας

c65cbfe2-b0c1-41dc-bad9-74be9f232674.jpg

«Κοκτέιλ» αφρικανικής σκόνης και υψηλών θερμοκρασιών «πνίγουν» τη χώρα - Η πρόγνωση Μαρουσάκη

2c880169-7295-4f9d-aa98-28da3e8fb407.jpg

Κατασκευαστικός κλάδος: Προβληματισμός από την έλλειψη εργατικών χεριών - Φόβοι για καθυστερήσεις

2ac482d1-938b-4cb6-9bdf-92af92df37e8.jpg

Ξεσπάει ο Πόλεμος της Κριμαίας: και πάλι η Ουκρανία στο επίκεντρο - Η Ρωσία μετράει τις δυνάμεις της απέναντι στη Μεγάλη Βρετανία

2f5063c1-21b1-4dc0-9ce3-d31581f68438.jpg