Η Αθήνα είναι υποψήφια ανάμεσα σε 20 ευρωπαϊκές πόλεις για την 1η θέση στον διαγωνισμό European Best Destinations.

Ο διαγωνισμός του οργανισμού European Best Destination «τρέχει» ήδη και η ελληνική πρωτεύουσα διεκδικεί τον τίτλο του «Καλύτερου Ευρωπαϊκού Προορισμού 2020» ανάμεσα στις είκοσι δημοφιλέστερες πόλεις της Ευρώπης. Μαζί με τον τίτλο, η «πρωταθλήτρια» πόλη θα κερδίσει και κάποια σημαντικά οφέλη: Την προβολή της σε αξιόλογα διεθνή Μέσα καθώς και την ενίσχυση της τουριστικής της εικόνας στην Ευρώπη.

Συναγερμός στην Ελλάδα για χτύπημα σε ιρανικούς και ιρακινούς στόχους Για να ψηφίσετε την Αθήνα μπορείτε να κάνετε κλικ σε αυτό το λίνκ: https://cutt.ly/Arct9WP

Ο διαγωνισμός θα είναι ενεργός για τρεις εβδομάδες, από τις 15 Ιανουαρίου έως και τις 5 Φεβρουαρίου, και η ελληνική πρωτεύουσα θα διεκδικεί μέσω της ψήφου σας την πρώτη θέση ανάμεσα σε άλλες κορυφαίες ευρωπαϊκές πόλεις, μεταξύ των οποίων η Μαδρίτη, το Βερολίνο, το Παρίσι και η Ρώμη.

Είναι η 11η συνεχή χρονιά που ο οργανισμός European Best Destinations διοργανώνει τον διαγωνισμό σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά ταξιδιωτικά γραφεία, προωθώντας τον πολιτισμό και τον τουρισμό στην Ευρώπη.

Θα είναι η Αθήνα ο καλύτερος προορισμός της Ευρώπης για το 2020; Με την ψήφο σας, ναι!

Πατέρας Παναγιώτη Ραφαήλ : Στέκεται στα πόδια μόνος του-Ήταν αδύνατο πριν έρθουμε στην Αμερική