Απαγορευτικό απόπλου σε Πειραιά και Ραφήνα λόγω των ισχυρών ανέμων
Σε ισχύ βρίσκεται απαγορευτικό απόπλου σε Πειραιά και Ραφήνα λόγω των ισχυρών ανέμων που φτάνουν τα 9 μπορόφ στο Αιγαίο.
Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα – ελληνική ακτοφυλακή, από το λιμάνι του Πειραιά εκτελούνται μόνο τα δρομολόγια των πλοίων με προορισμό τα Δωδεκάνησα, ενώ όλα τα υπόλοιπα δρομολόγια προς άλλες νησιωτικές περιοχές έχουν προσωρινά διακοπεί.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 08.01.2026 08:26 «Σφίγγουν» ξανά τα μπλόκα οι αγρότες: 48ωροι αποκλεισμοί δρόμων - Πού και πότε θα διακοπεί η κυκλοφορία
Για τον Αργοσαρωνικό, τα δρομολόγια δεν εκτελούνται μέχρι νεωτέρας.
Ανάλογη είναι η κατάσταση και στο λιμάνι της Ραφήνας, απ’ όπου δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια προς τις Κυκλάδες, ενώ σε ισχύ παραμένει απαγόρευση απόπλου από το λιμάνι του Λαυρίου.
Κλειστές παραμένουν επίσης οι πορθμειακές γραμμές Φανερωμένη Σαλαμίνας-Μέγαρα, Νέα Στύρα-Αγία Μαρίνα, Κεραμωτή-Θάσος, Κέρκυρα-Ηγουμενίτσα, Ρίο-Αντίρριο και Κυλλήνη-Ζάκυνθος.
Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν σήμερα καλούνται, πριν από την αναχώρησή τους, να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τα τουριστικά πρακτορεία, προκειμένου να ενημερώνονται για τυχόν αλλαγές ή τροποποιήσεις στα δρομολόγια.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη
Ανήλικοι και ακραία βία: Ο φαύλος κύκλος και το επικίνδυνο κενό αποτροπής

Στα όρια η γραμμή 3 του μετρό - Έρχεται ο διαγωνισμός για νέους συρμούς προς το Αεροδρόμιο

Το παρασκήνιο της διαγραφής Φαραντούρη, η ηγουμένη στο πλάι της Καρυστιανού και οι κινήσεις αστυνομίας και εισαγγελέα για το ecstasy του Βαρουφάκη

Το τελεσίγραφο της κυβέρνησης μετά τα μέτρα - Τι αποφάσισαν οι αγρότες στα μπλόκα