Ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης απαντώντας στον αρχηγό του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ότι «εάν οι ισχυρισμοί αποδειχθούν αληθείς, ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης δεν πρέπει να παραμείνει στη θέση ούτε δευτερόλεπτο», ο Εκρέμ Ιμάμογλου είπε «δεν ασχολούμαστε. Ειλικρινά, δεν δίνω σημασία στα λόγια του», είπε.

Ο Ιμάμογλου απάντησε και στους ισχυρισμούς ότι έχει ετοιμαστεί ήδη κατηγορητήριο εναντίον του (το δήλωσε βουλευτής του Καλού Κόμματος).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΚόσμος | 06.01.2022 15:14Πλήγμα για την Τουρκία: Το Πακιστάν ακυρώνει συμφωνία μαμούθ για αγορά 30 ελικοπτέρωνΚόσμος | 06.01.2022 15:00 JPMorgan για Τουρκία: Ο πληθωρισμός μπορεί να εκτιναχθεί στο 55% το Μάιο

«Όσον αφορά τον ισχυρισμό περί κατηγορητηρίου, από νομικής απόψεως είναι πολύ αστείο. Βλέπουμε, ζούμε και παρακολουθούμε αυτά τα αστεία κάθε μέρα. Προβαίνουμε στις απαραίτητες ενέργειες. Ας έρθουν να μας ελέγξουν. Ούτε εδώ έχουμε κανένα πρόβλημα. Τους καλωσορίζουμε με ανοιχτές αγκάλες. Αρκεί ο καθένας να κάνει το καθήκον του βάσει ηθικής. Η πόρτα μας είναι ορθάνοιχτη», είπε, ενώ ανακοίνωσε ότι σύντομα θα ανοίξει το μεγαλύτερο εργοστάσιο παρασκευής ψωμιού της Τουρκίας για την καταπολέμηση της φτώχειας της χώρας. «Έχει φτάσει στο 90-95% η κατασκευή Θα ανοίξουμε τον Μάρτιο. Αυτή είναι η ατζέντα μας τώρα», δήλωσε.