Ο Τζιχάντ Γιαϊτζί κατηγορεί την Ελλάδα πως συνεργάζεται με την τρομοκρατία και αυτό «αποτυπώνεται» στα δάση της Τουρκίας τα οποία έχουν καεί

«Η συνεργασία της Ελλάδας με την τρομοκρατία, που αποτυπώνεται ακόμη και στη ρητορική των Ελλήνων βουλευτών, εμφανίζεται στα δάση μας το καλοκαίρι του 2022. Είναι σημαντικό να επαγρυπνούμε απέναντι σε αυτή τη σκοτεινή συμμαχία, η οποία καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για να ωθήσει την Τουρκία στο χάος, την αναταραχή και τη σύγχυση.

Η κοινοπραξία ΡΚΚ-FETO-ΕΛΛΗΝΩΝ άρχισε να καίει τα δάση μας αυτό το καλοκαίρι για να υπάρχουν εισοδήματα από τον τουρισμό, τη γεωργία και την κτηνοτροφία, να προκαλέσει εσωτερική αναταραχή στην κοινωνία και να υπονομεύσει την κρατική εξουσία!», ανέφερε ο Τούρκος αντιναύαρχος κατηγορώντας την Ελλάδα με αδιανόητες κατηγορίες.

«Η Ελλάδα έχει ένα άσχημο ιστορικό! Ο Έλληνας βουλευτής Μποντούβας (σ.σ. ίσως εννοεί τον Κώστα Μπαντουβά, βουλευτή και υπουργό του ΠΑΣΟΚ) έχει δηλώσει ότι το PKK είναι ένα εργαλείο πίεσης στα χέρια της Ελλάδας.

Ολόκληρο το Τουρκικό Έθνος, ιδιαίτερα το κράτος μας, πρέπει να επαγρυπνεί απέναντι σε αυτόν τον ΟΙΚΟΤΡΟΜΟ που προέκυψε από τη συνεργασία PKK-FETO-GREEK αυτό το καλοκαίρι! Το τουρκικό έθνος και κράτος πρέπει να γίνει μια γροθιά ενάντια σε αυτή τη σκοτεινή συνεργασία».

Πηγή: sigmalive.com

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr