ΑΡΘΡΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Από που μας έρχονται όλοι αυτοί…; (Σημαντικό.. να διαβαστεί)

Τι σχέση έχουν όλοι αυτοί, μ' εμάς...;;;

Γιατί η Ελλάδα, πρέπει να μετατραπεί σε μουσουλμανική χώρα;;;

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ;;;


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Το φωτογραφικό υλικό, είναι επιλογή μου και ενδεικτικό του ... "πολιτισμού τους".




Γράφει η Καλυψώ


Είναι πάμπτωχος, δεν έχει δουλειά, δεν έχει να φάει, δεν έχει πού να μείνει. Είναι όμως παντρεμένος και κάνει πολλά παιδιά…Κάποιοι έχουν και δεύτερη γυναίκα, και τρίτη!!


Το κράτος του, εμμέσως τον προτρέπει να κάνει παιδιά χωρίς όμως, να του προσφέρει απολύτως καμιά στήριξη. Δεν του παρέχει ούτε μια υποτυπώδη φροντίδα ώστε αυτός και η οικογένεια του να διατηρούν ένα υποφερτό επίπεδο διαβίωσης. Τίποτα.

Η θρησκεία του, ουσιαστικά, του επιβάλει να γίνει πολύτεκνος για να “μεγαλώσει” και “διαδώσει” το Ισλάμ. Φυσικά αδυνατεί να φροντίσει κανένα από τα παιδιά του. Το μόνο εφόδιο τους, η παρακολούθηση Ισλαμικών σχολείων από όπου αποκτούν τις απαραίτητες γνώσεις για να εξελιχθούν σε δολοφόνοι Τζιχαντιστές.





Κάποια στιγμή αποφασίζει να πάρει την οικογένεια του και να πάει σε μια Δυτική χώρα για να εγκατασταθεί… Πώς και με τι θα απασχοληθεί εκεί δεν τον ενδιαφέρει. Το τι θα τρώνε τα παιδιά του, η γυναίκα του, καρφί δεν του καίγεται … Το σίγουρο είναι ότι θα απαιτήσει να τον συντηρεί το Δυτικό κράτος που θα εισέλθει και αυτός να συνεχίζει να αναπαράγει το γένος του…



Αν είναι νέος και ανύπαντρος ή ανήλικας  (16-18 χρονών…), ή θα ληστεύει τους πλούσιους Δυτικούς (κατ αυτόν) ή θα μπει σε μια συμμορία συμπατριωτών του και θα πουλάει ναρκωτικά, ή θα βιάζει και γενικά θα εμπλέκεται σε κάθε έκνομη δραστηριότητα.  Απλά πράγματα…

Όμως κάποια κράτη, όπως το Πακιστάν, μόνο φτωχά δεν είναι. Κατέχουν μέχρι και πυρηνικά όπλα.

Ας δούμε αναλυτικά τις τρεις βασικές Ισλαμικές χώρες από όπου κυρίως έρχονται τα λαθρομεταναστευτικά κύματα που έχουν πλημμυρίσει τις Δυτικές χώρες του πλανήτη και φυσικά τη χώρα μας.




Ισλαμική Δημοκρατία του Πακιστάν, (ούρντου) είναι μια χώρα της Νότιας Ασίας.
Το Πακιστάν είναι μία κατεξοχήν μουσουλμανική χώρα με έναν από τους μεγαλύτερους Μουσουλμανικούς πληθυσμούς παγκοσμίως. Έχει έκταση 880.940 τ.χλμ και πληθυσμό 207.774.520
Το Πακιστάν έχει τον έκτο μεγαλύτερο στρατό ξηράς. Το Πακιστάν είναι η μόνη μουσουλμανική από τις εννέα χώρες που κατέχουν πυρηνικά όπλα. Το δεύτερο πυρηνικό κράτος στην Νότια Ασία μετά την Ινδία.

Το Πακιστάν έχει ημιβιομηχανοποιημένη οικονομία, με ανεπτυγμένο τον αγροτικό τομέα, ενώ ο τομέας των υπηρεσιών είναι αναπτυσσόμενος. Η πακιστανική οικονομία είναι η 24η μεγαλύτερη παγκοσμίως σε αξία αγοραστικής δύναμης και η 41η μεγαλύτερη στο ονομαστικό ΑΕΠ (σύμφωνα με την Παγκόσμια Τράπεζα).




Βρίσκεται μεταξύ των αναδυόμενων και γρηγορότερα αναπτυσσόμενων χωρών του κόσμου, ενώ η μέση τάξη του Πακιστάν είναι από τις μεγαλύτερες και γρηγορότερα αναπτυσσόμενες μέσες τάξεις παγκοσμίως

Έχει πανάρχαια ιστορία αποίκισης και πολιτισμού, που περιλαμβάνει τον Πολιτισμό της κοιλάδας του Ινδού.




Στην περιοχή έχουν εισβάλλει κατά καιρούς Έλληνες, Πέρσες, Άραβες, Αφγανοί, Τούρκοι και Μογγόλοι. Έγινε τμήμα των Βρετανικών Ινδιών κατά το 19ο αιώνα και κήρυξε την ανεξαρτησία του το 1947. Από τότε, η χώρα χαρακτηρίζεται από περιόδους οικονομικής και στρατιωτικής ανάπτυξης, ενώ διακρίνεται για την πολιτική της αστάθεια. Είναι επίσης ιστορικά παραδοσιακός εχθρός με την Ινδία.

Η περιοχή του Κασμίρ διεκδικείται από το Πακιστάν και την Ινδία, με αποτέλεσμα οι δύο χώρες να έχουν εμπλακεί αρκετές φορές σε ένοπλες συγκρούσεις.


Αφγανιστάν.



Το Αφγανιστάν, επίσημα Ισλαμική Δημοκρατία του Αφγανιστάν. Stan” σημαίνει γη. Το Αφγανιστάν σημαίνει τη γη των Αφγανών. Ο όρος “stan” χρησιμοποιείται επίσης στα ονόματα του Κουρδιστάν και του Ουζμπεκιστάν.

Στο Αφγανιστάν κατοικούν 50 περίπου εθνότητες, που καθεμιά έχει και τη δική της γλώσσα. Από το 1930 καθιερώθηκαν ως επίσημες γλώσσες η Παστού και η Περσική. Την παστού τη μιλάνε κυρίως οι Αφγανοί (Παστούν), ενώ η άλλη μεγάλη εθνότητα, οι Τατζίκοι, μιλάνε την περσική γλώσσα, την οποία και θεωρούν ως πιο εξελιγμένη γλώσσα. 




Η κυριότερη θρησκεία στο Αφγανιστάν είναι το Ισλάμ, κυρίως όμως οι Αφγανοί είναι μουσουλμάνοι σουνίτες, με εξαίρεση μερικές μειονότητες που είναι μουσουλμάνοι σιίτες.



Είναι μία χώρα στη νότια κεντρική Ασία. Έχει έκταση περίπου 647.500 τ. χλμ και ο πληθυσμός της χώρας είναι 32.225.560.

Περισσότερο από τα 2/3 του εδάφους του Αφγανιστάν καλύπτονται από ψηλά βουνά με μέσο υψόμετρο τα 2000

Διαβάστε εδώ για το χθες και για το σήμερα του Αφγανιστάν.


Μπανγκλαντές.




Το Μπανγκλαντές είναι Ασιατική χώρα με έκταση 147.570 τ.χλμ και πληθυσμό 163.046.161 κατοίκους. Είναι η 8η πολυπληθέστερη χώρα του κόσμου και 5η στην Ασία, παρά το γεγονός ότι η έκτασή της είναι λίγο μεγαλύτερη από αυτή της Ελλάδας (131.957 km2

Επίσης, είναι η τρίτη πολυπληθέστερη χώρα στην οποία οι μουσουλμάνοι αποτελούν την πλειοψηφία.

Οι Έλληνες και οι Ρωμαίοι αναγνώριζαν την περιοχή ως Γαγγαρίδαι, που ήταν ένα ισχυρό βασίλειο της ιστορικής υποηπείρου, τον 3ο αιώνα π.Χ. Ήταν αξιοσημείωτο κέντρο του παγκόσμιου εμπορίου μουσελίνας και μεταξιού.

Μετά την ανεξαρτησία, το αρχικό πολίτευμα της χώρας ήταν η κοινοβουλευτική δημοκρατία. Από το 1975 μέχρι το 1990 υπήρξε προεδρική κυβέρνηση, ακολουθούμενη από την επιστροφή στην κοινοβουλευτική δημοκρατία.



Η χώρα συνεχίζει να αντιμετωπίζει τις προκλήσεις της φτώχειας, της εκπαίδευσης, της υγειονομικής περίθαλψης και της διαφθοράς.

Το Μπανγκλαντές είναι μια μέση δύναμη και αναπτυσσόμενο κράτος. Εντός της Νότιας Ασίας, η χώρα είναι πρώτη στην ισότητα των φύλων, δεύτερο στα κέρδη συναλλάγματος, και τρίτο στο προσδόκιμο ζωής και στην ειρήνη.

Το Μπανγκλαντές είναι ένα από τα 11 κράτη που θεωρούνται ως οι Επόμενοι Έντεκακαι έχει το 46ο μεγαλύτερο ΑΕΠ σε ονομαστικούς όρους, ενώ έχει το 29ο μεγαλύτερο ΑΕΠ σε αξία αγοραστικής δύναμης. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς υφάσματος παγκοσμίως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΓΚΛΑΝΤΕΣ 


Σομαλία  



Η Σομαλία ειναι χώρα της Ανατολικής Αφρικής. Εχει έκταση 637.657 τ.χλμ και πληθυσμό 15.442.905 κατοίκους. Το 2008 συνεχίστηκαν οι εμφύλιες συγκρούσεις, που ξεκίνησαν το 1991.


Έπειτα από συνομιλίες στο Τζιπουτί τον Ιούνιο του 2008 η κυβέρνηση της Σομαλίας υπέγραψε συμφωνία ειρήνης με τη Συμμαχία για την Εκ Νέου Απελευθέρωση της Σομαλίας.



Οι σκληροπυρηνικοί ισλαμιστές αντιτάχθηκαν στη συμφωνία, η οποία προβλέπει κατάπαυση του πυρός για τρεις μήνες. Παρά τη συμφωνία αυτή, τις επόμενες κιόλας ημέρες οι συγκρούσεις αναζωπυρώθηκαν.

Νέος πρόεδρος εξελέγη στο Τζιμπουτί ο Σαρίφ Αχμέτ, στις 30 Ιανουαρίου του 2009 ο οποίος έπειτα από συμφωνία με τις αντιμαχόμενες παρατάξεις επέβαλε τον ισλαμικό νόμο (Σαρία). 



Στις 25 Μαΐου του 2009 ζήτησε τη βοήθεια της διεθνούς κοινότητας για να αντιμετωπίσει τους ισλαμιστές αντάρτες. Τα προβλήματα για την ασφάλεια της χώρας παραμένουν μέχρι και σήμερα.



Πηγή



attikanea