Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί στην περιοχή της Χερσονήσου, προκαλώντας υλικές ζημιές, κυκλοφοριακό κομφούζιο και αναστάτωση, ευτυχώς όμως όχι και τραυματισμούς, καθώς από καθαρή τύχη δεν υπήρξαν θύματα.

Σύμφωνα με ανάρτηση χρηστών στο Facebook η οδηγός πολυτελούς αυτοκινήτου που είχε σταθμεύσει το όχημά της σε σημείο όπου η στάθμευση απαγορεύεται γιατί είναι στάση λεωφορείου, άνοιξε πιθανότατα αφηρημένη την πόρτα για να βγει από το ΙΧ χωρίς να ελέγξει.

Αποτέλεσμα της ενέργειας αυτής ήταν να πέσει πάνω στην ανοιχτή πόρτα του αυτοκινήτου διερχόμενο τουριστικό λεωφορείο, με τον οδηγό του πούλμαν να χάνει τον έλεγχο του δικού του οχήματος.

Το λεωφορείο αφού πέρασε ξυστά από το πεζοδρόμιο, σε μια στιγμή που υπήρχαν διαβάτες και άνθρωποι που περίμεναν τη συγκοινωνία στη στάση, έπεσε πάνω σε στύλο όπου και ακινητοποιήθηκε κλείνοντας το ένα ρεύμα κυκλοφορία.

Λόγω του περιστατικού από το οποίο προκλήθηκαν ζημιές και στα δύο οχήματα, σημειώθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο στην ευρύτερη περιοχή, μέχρις ότου ελευθερωθεί ο δρόμος από το λεωφορείο.

cretapost.gr