Αποκάλυψη OPEN: Αφαιρείται η εποπτεία της υπόθεσης των Τεμπών από τη μητέρα του Βασίλη Καλογήρου
Με απόφαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου αφαιρείται η εποπτεία της ανάκρισης για την υπόθεση των Τεμπών από την εισαγγελέα Λάρισας, Σοφία Αποστολάκη, της οποίας ο γιος, Βασίλης Καλογήρου, βρέθηκε νεκρός κάτω από μυστήριες συνθήκες.
Σύμφωνα με την αποκάλυψη του OPEN και του Ώρα Ελλάδος την υπόθεση αναλαμβάνει ο αντιεισαγγελέας Λάρισας Λάμπρος Τσόγκας ως αρχαιότερος Αντιεισαγγελέας Εφετών Λάρισας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 24.03.2025 20:24 «Αγνοείται η τύχη της»: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο με το χάος που επικρατούσε πριν την τραγωδία στα Τέμπη
Τι αναφέρει εσωτερικό έγγραφο
«Ενόψει της ανάγκης συνεχούς, αδιάλειπτης εποπτείας εκ μέρους του Εισαγγελέα Εφετών Λάρισας στην υπόθεση των Τεμπών σε συνδυασμό με την επί μακρόν δικαιολογημένη απουσία της Εισαγγελέως Εφετών Λάρισας κας Σοφίας Αποστολάκη σας αναθέτουμε την εποπτεία της υπόθεσης», σημειώνεται στην ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποιήθηκε στον κ. Τσόγκα ότι αναλαμβάνει την υπόθεση.
Η Σοφία Αποστολάκη ως Εισαγγελέας Λάρισας δεν διενεργεί τις ανακρίσεις, αλλά έχει την υψηλή εποπτεία για όλες τις ανακριτικές πράξεις που διενεργούνται στη Λάρισα. Κατά πάσα πιθανότητα της αφαιρέθηκε η υπόθεση των Τεμπών ώστε να τρέξει πιο γρήγορα.
Διαβάστε ακόμηΜπορεί ο Ιμάμογλου να είναι υποψήφιος για την Προεδρία; Τι ορίζει το Σύνταγμα και τα μέσα που διαθέτει

Αποκαλύπτεται το πιο άγριο πρόσωπο του Εμφυλίου: Ανασκαφές και για άλλα οστά εκτελεσθέντων στο Επταπύργιο

Εκστρατεία ενημέρωσης ΕΚΠΑ σε μελλοντικούς φοιτητές: Οι επιλογές σπουδών και η συμπλήρωση του μηχανογραφικού

Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου και γιατί μπακαλιάρος στο τραπέζι μας – Ακόμα και τα χελιδόνια δεν χτίζουν σήμερα φωλιές…
