Αποκάλυψη στο Open για το λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής: Κανένα παιχνίδι δεν είχε πιστοποιητικό καταλληλόλητας
Συνεχίζονται οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το μοιραίο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, όπου βρήκε τραγικό θάνατο ένας 19χρονος, το βράδυ της Δευτέρας.
Σύμφωνα με όσα βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας το εν λόγω λούνα παρκ δεν διέθετε τα απαραίτητα πιστοποιητικά ασφαλείας, δεν είχε γνωστοποιήσει τη λειτουργία του, τα παιχνίδια του ήταν μη συντηρημένα, ενώ ερωτήματα υπάρχουν αναφορικά και με την χειριστική ικανότητα του 21χρονου νεαρού που είχε την ευθύνη χειρισμού του μοιραίου παιχνιδιού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 21.08.2024 22:12 Αλλαλούμ με τις αδειοδοτήσεις των λούνα πάρκ – Επιχείρηση στην Αττική λειτουργούσε χωρίς άδεια από το 2006 έως το 2023
Παράλληλα, όπως αποκαλύπτει στο Open ο αντιδήμαρχος Κοζάνης αναφορικά με την αδυναμία του συγκεκριμένου επιχειρηματία να προσκομίσει πιστοποιητικά καταλληλότητας σε διαγωνισμό που έκανε ο Δήμος, το πρωί της ίδιας μέρας που συνέβη το μοιραίο δυστύχημα. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Κοζάνης το συγκεκριμένο λούνα παρκ δεν προσκόμισε εν ισχύ πιστοποιητικό για κανένα από τα επτά παιχνίδια που διέθετε.
Είχε ενημερώσει η Αστυνομία
Την ίδια στιγμή, έρχεται στο φως της δημοσιότητας έγγραφο της Αστυνομίας, στο οποίο φαίνεται ότι από τις 9 Ιουλίου είχε ενημερώσει το δήμο Κασσάνδρας ότι το λούνα παρκ δεν είχε γνωστοποιήσει τη λειτουργία του.
Όπως αναφέρει το έγγραφο ο έλεγχος της αστυνομίας πραγματοποιήθηκε στις 7 Ιουλίου και διαπιστώθηκε ότι στερείται σχετικής γνωστοποίησης. Το έγγραφο αυτό έχει επικολληθεί στην επιχείρηση, ως συνοδευτικό με ένα έγγραφο του δήμου Κασσάνδρας.
Την ίδια ώρα οι πραγματογνώμονες συνεχίζουν την έρευνα τους για τη συλλογή στοιχείων.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη
Το «στοίχημα» για την Υγεία στη ΔΕΘ: Οι νέες δεσμεύσεις και οι αλλαγές που δεν ήρθαν ποτέ

Αντιπλημμυρικά έργα στην Αττική - Αγώνας δρόμου να «θωρακιστούν» οι πληγείσες περιοχές

Bullycat: Η αμφιλεγόμενη φυλή γάτας που προκαλεί οργή στους φιλόζωους

Μάχη σε διπλό μέτωπο για το ελληνικό ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός θέλουν να βάλουν βάσεις πρόκρισης
