Την οργή του για την απόφαση να γίνουν χωρίς κόσμο οι ρεβάνς Κυπέλλου εξέφρασε ο Άρης. Εξαπέλυσε επίθεση σε ΕΠΟ και Γραμμένο και ζήτησε μετάθεση του ματς για ημερομηνία που θα μπορεί να έχει θεατές.

Με αφορμή την απόφαση να διεξαχθούν χωρίς κόσμο οι ρεβάνς των ημιτελικών, η «κίτρινη» ΠΑΕ έκανε λόγο για κατάλυση της ισονομίας και της δημοκρατίας, ενώ μίλησε και για εξυπηρέτηση συμφερόντων.

Παράλληλα κάλεσε την ομοσπονδία να αναβάλλει το ματς με την ΑΕΚ και να το ορίσει σε ημερομηνία που θα μπορεί να γίνει με θεατές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι “μάσκες” έπεσαν σήμερα και αποκαλύφθηκαν οι πραγματικές προθέσεις της Ε.Π.Ο. και του προέδρου της Ευάγγελου Γραμμένου.

Σήμερα, η “Ε.Π.Ο. της εξυγίανσης” κατέλυσε κάθε έννοια ισονομίας και δημοκρατίας με την απόφασή της να διεξαχθεί χωρίς κόσμο ο αγώνας ρεβάνς του Κυπέλλου.

Πλέον, είναι ξεκάθαρο σε όλους μας ότι η Ε.Π.Ο. και ο Βορειοελλαδίτης πρόεδρός της λειτουργούν κατόπιν “εντολών” που δέχονται από “άνωθεν”.

Οι δικαιολογίες που επικαλούνται είναι αβάσιμες και προσχηματικές. Από τη στιγμή που ο πρώτος αγώνας με την Α.Ε.Κ. διεξήχθη παρουσία κόσμου, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΑΠΑΙΤΕΙ και η ρεβάνς να γίνει επί ίσοις όροις. ΜΕ ΚΟΣΜΟ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ.

Αν δεν μπορεί να εφαρμοστεί την προσεχή Τετάρτη, τότε ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από την Ε.Π.Ο. να μεταθέσει την ρεβάνς σε ημέρα, που… κατά την κρίση της θα μπορεί να επιτραπεί η παρουσία κόσμου.

Ο αγώνας της προσεχούς Τετάρτης ΠΡΕΠΕΙ να αναβληθεί (εφόσον, φυσικά, της το επιτρέψουν τα “αφεντικά” της).

Κοροϊδία και ανοχή, τέλος. Μέχρι εδώ ήταν. Βαγγέλη Γραμμένε, σταμάτα, πια, να εξυπηρετείς συγκεκριμένα συμφέροντα. Σε βλέπει όλη η Ελλάδα…».

Πηγή: Sport-fm