«Δεν μας έχουν μεταφέρει προβλήματα, υπάρχει μια μικρή αύξηση της επιβατικής κίνησης αλλά αντιμετωπίζεται με περισσότερα λεωφορεία σήμερα στους δρόμους, με μεγαλύτερη συχνότητα και λιγότερη αναμονή στις στάσεις», είπε στο ΘΕΜΑ 104.6 ο πρόεδρος Συνδικάτου ΟΑΣΑ Κώστας Σιορίκης για την κατάσταση στα λεωφορεία.

«Την προηγούμενη βδομάδα ήταν περίπου 550 τρόλεϊ και λεωφορεία, μπορεί να είναι σήμερα 950 γιατί ακόμα δεν έχουμε πάρει τα στοιχεία. Ο στόχος είναι να βγουν 1. 000 λεωφορεία» πρόσθεσε.

Για τις μάσκες, ανέφερε ότι ο κόσμος τις φοράει και τηρεί τις αποστάσεις, από φόβο από μόνος του, όπως είπε. Σημείωσε δε ότι στα λεωφορεία υπάρχουν αφίσες για την απόσταση ότι μπορεί να στέκεται κάποιος ανά δεύτερη χειρολαβή.

«Αν κάποιος μπει μέσα χωρίς μάσκα, θα του κάνουν παρατήρηση και οι συνεπιβάτες του, αλλά αυτό εναπόκειται και στην ατομική ευθύνη του καθενός», τόνισε ο κ. Σιορίκης

Όσον αφορά στους βοηθούς επιβατών, εξήγησε ότι θα βοηθήσουν γιατί θα είναι σε μεγάλους σταθμούς και σε μεγάλες κεντρικές αφετηρίες και ειδικότερα στο συντονισμό με συμβουλές και οδηγίες.

protothema · 2020.05.04 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΩΣΤΑΣ ΣΙΟΡΙΚΗΣ
Ειδήσεις σήμερα:

Νέα κανονικότητα: Η «δύσκολη» εξίσωση Τσιόδρα με το R0 - Το καλό και το κακό σενάριο

«Πλαφόν» στις μάσκες: Μία συσκευασία ανά αγορά - Πώς θα συνδυάζεται με τα αντισηπτικά

Από σήμερα 2.000-4.000 ευρώ στους λογαριασμούς πληττόμενων επιχειρήσεων