Κόσμος ΑΡΘΡΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

AΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΗ ΒΙΑ

AΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΗ ΒΙΑ

"Θυμάστε την επίθεση με μαχαίρι στη Φρανκφούρτη πριν μία εβδομάδα; Τα ΜΜΕ, εδώ και στην Ευρώπη, ανέφεραν το αρχικό γεγονός, ακροθιγώς, και μετά το εξαφάνισαν. 

Ούτε ποιος το έκανε ούτε γιατί. Στις 27 Ιανουαρίου ο 42χρονος δράστης θα οδηγούνταν στην εισαγγελία. Τι συνέβη μετά; Προφυλακίστηκε; Του απαγγέλθηκαν κατηγορίες; Μάθαμε το κίνητρο; Την εθνικότητά του; Το αν ήταν ντόπιος ή μπολιαστής; Όχι. Τάφος οι κορεκτίλες. 

Χθες υπήρξε ανάλογη επίθεση στο Βέλγιο. Στη Δυτική περιοχή των Βρυξελλών γράψαν κάποιοι. Στο Μολενμπέκ μαθαίνεις, αν ψάξεις λίγο περισσότερο. Δηλαδή στο μουσουλμανικό γκέτο. Τι συνέβη; Να, τσακώθηκε κάποιος με το κορίτσι του και έβγαλε μαχαίρι να τη σφάξει. Πήγαν να τους χωρίσουν κάποιοι άλλοι και τους μαχαίρωσε κι αυτούς. 

Τι σόι άνθρωπος ήταν αυτός; Βέλγος ορίτζιναλ! Όταν όλοι οι μπολιαστές μετά από 5 χρόνια γίνονται Ευρωπαίοι υπήκοοι και με τη βούλα, όταν ψηφίζουν και εκλέγουν μουσουλμάνους βουλευτές και δημάρχους, είναι ρατσιστικό να πεις ότι ο σφάχτης ήταν μουσουλμάνος μετανάστης. Θα μπορούσε να είναι και αντβεντιστής της 7ης ημέρας. 

Οπότε, όλα τα μπολιαστικά εγκλήματα θα καταγράφονται ως αστικά επεισόδια. 

Κάποιος Γερμανός, κάποιος Βέλγος, κάποιος Γάλλος (σύντομα κοντά σας...) που δεν θα μάθουμε ποτέ αν λέγεται Βόλφγκανγκ ή Αχμέτ, είχε ψυχολογικά προβλήματα (αυτό θα λέει η ανακοίνωση της αστυνομίας) και προσπάθησε να τα λύσει μαχαιρώνοντας κόσμο. Έτσι είναι η ζωή, συμβαίνουν αυτά".

Θάνος Τζήμερος


ΠΗΓΗ