Ασπρόπυργος: Πέντε συλλήψεις ανηλίκων για επίθεση με γροθιές σε 14χρονο έξω από σχολείο
Στη σύλληψη πέντε ανήλικων μαθητών που επιτέθηκαν με γροθιές σε 14χρονο μαθητή έξω από σχολικό συγκρότημα στην περιοχή του Ασπροπύργου προχώρησε το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ασπροπύργου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 23.09.2025 15:22Ξεκίνησαν οι μελέτες για επέκταση του μετρό προς Ελληνικό και Γλυφάδα
Το περιστατικό
Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης (17/9), όταν οι δράστες πλησίασαν το θύμα και άρχισαν να το γρονθοκοπούν σε διάφορα σημεία του σώματός του, προκαλώντας του τραυματισμούς. Η επίθεση κινητοποίησε τις Αρχές, που ξεκίνησαν άμεσα έρευνες για τον εντοπισμό τους.
Οι πέντε ανήλικοι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν το ίδιο απόγευμα, με έναν από αυτούς να προσπαθεί να αλλάξει την εμφάνισή του ξυρίζοντας τα μαλλιά του, ώστε να αποφύγει την αναγνώριση. Ωστόσο, οι προσπάθειες καμουφλάζ δεν απέτρεψαν την ταυτοποίησή του, με αποτέλεσμα όλοι οι εμπλεκόμενοι να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη.
Διαβάστε ακόμηΟργισμένη απάντηση των ειδικών στον Τραμπ για τη σύνδεση του αυτισμού με την παρακεταμόλη: «Ανεύθυνοι ισχυρισμοί»

Θρήνος για το θάνατο του 20χρονου που έπεσε από τον φωταγωγό στο Βόλο: Τον αναζητούσαν οι φίλοι του για 40 λεπτά

Ποιες χώρες τη βάζουν στο διεθνή χάρτη το κράτος της Παλαιστίνης – Τι σημαίνει η διπλωματική αναγνώριση

Παρακεταμόλη και εγκυμοσύνη: Οι απαντήσεις του ΕΟΦ μετά τους ισχυρισμούς Τραμπ