Αθήνα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και κλειστοί δρόμοι λόγω διαδηλώσεων

Σε ισχύ είναι από το πρωί της Πέμπτης κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας, με δρόμους να έχουν κλείσει για τις συγκεντρώσεις που είναι σε εξέλιξη.

Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν

Σε ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. προειδοποιεί τους οδηγούς που θέλουν να κινηθούν στο κέντρο, πως ανά τακτά διαστήματα θα κλείνουν δρόμοι από την πλατεία Συντάγματος έως το Πανεπιστήμιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 22.02.2024 09:35 Κατέκλυσαν το Σύνταγμα οι μελισσοκόμοι με καπνιστήρια και στολές - «Να μας επιτρέψουν να δουλέψουμε»

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

«Σήμερα, 22 Φεβρουαρίου βρίσκονται, ήδη, σε εξέλιξη πορείες –συγκεντρώσεις επαγγελματιών της μελισσοκομίας και του κλάδου Υγείας, οι οποίες κατά περίπτωση κινήθηκαν μέσω της Λεωφόρου Αθηνών προς το Σύνταγμα και από την Πλατεία Μαβίλη, ομοίως, με κατεύθυνση το κέντρο της πόλης.

Στο πλαίσιο αυτό, έχουν ληφθεί μέτρα αποσυμφόρησης της κίνησης πραγματοποιώντας εκτροπές και διακοπές κυκλοφορίας, όπου ήταν απαραίτητες, κατά το μήκος των ανωτέρω διαδρομών.

Ειδικότερα, οι μελισσοκόμοι έχουν αφιχθεί στο Σύνταγμα οπότε εφαρμόζονται μέτρα Τροχαίας και βρίσκονται στη λεωφορειολωρίδα στη Λεωφόρο Αμαλίας, ενώ οι εργαζόμενοι στον κλάδο υγείας πορεύονται σε μία λωρίδα κυκλοφορίας και ως εκ τούτου η κίνηση των οχημάτων πραγματοποιείται κανονικά στο οδικό δίκτυο.

Τα μέτρα τροχαίας αναμένεται να λάβουν πλήρη έκταση στις 12:00 το μεσημέρι, που έχει προγραμματιστεί πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στο κέντρο της πόλης.

Ειδικότερα, θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της οδού Πανεπιστημίου, στην οδό Σταδίου και στις οδούς πέριξ της Πλατείας Συντάγματος και στις υπόλοιπες οδούς όπου θα κινηθούν οι διαδηλωτές.

Διακοπές κυκλοφορίας θα υπάρξουν στη Λεωφόρο Αμαλίας, καθώς και στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος της οδού Σέκερη.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να αποφύγουν τη μετακίνησή τους στους ανωτέρω οδικούς άξονες μέχρι την ολοκλήρωση των κινητοποιήσεων.

Θα παρέχουμε συνεχή πληροφόρηση για περαιτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις».

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη

Ποινικός κώδικας: Τι αλλάζει το νομοσχέδιο σε ποινές φυλάκισης και ενδοοικογενειακή βία

b46c082d-cece-450e-bb50-50492a7a335b.jpg

«Γεφύρι της Άρτας» το τρένο στην Πάτρα: Ημιτελές το έργο 9 χρόνια μετά - Τα νέα εμπόδια

e8e5f384-9cc1-42a4-a0b2-187f924f1be2.jpg

Αρνείται το test DNA ο «Παλαιοχριστιανός» - «Δεν κατηγορούμαι για αιμομιξία»

ea1f0967-da5b-4d4c-9f57-994604a237d0.jpg

Ντάνι Άλβες: Ένοχος για βιασμό γυναίκας σε κλαμπ - 4,5 χρόνια φυλάκιση

047d279a-238d-46d8-98ff-59a6c7ee9f21.jpg