Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών - Ποιες ώρες

Κλειστή θα παραμείνει η έξοδος της Αττικής Οδού προς τη Λ. Φυλής (Κόμβος 6) στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα από τις 10 το βράδυ της Τρίτης έως τις 6 το πρωί της Τετάρτης λόγω της εκτέλεσης εργασιώ βαριάς συντήρησης. Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να κινηθούν εναλλακτικά ως εξής:

Να εξέλθουν από την Αττική Οδό στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα είτε από τον Κόμβο της Λ. Δημοκρατίας (Κόμβος 7), είτε από τον Κόμβο της Περιφερειακής Λ. Αιγάλεω (Κόμβος 5).

Να κινηθούν ευθεία έως τον Κόμβο της Περιφερειακής Λ. Αιγάλεω (Κόμβος 5), μέσω του οποίου θα αναστρέψουν (ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης) και να κατευθυνθούν προς το Αεροδρόμιο (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων) μέχρι τον Κόμβο της Λ. Φυλής (Κόμβος 6), μέσω του οποίου θα εξέλθουν από την Αττική Οδό.

Επίσης κλειστή θα παραμείνει η είσοδος της Αττικής Οδού από την Κάντζα (Κόμβος 17) στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να εισέλθουν στην Αττική Οδό από τον Κόμβο της Κάντζας με κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο και να κινηθούν ευθεία έως τον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α.) Μεσογείων μέσω του οποίου, ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, θα κάνουν αναστροφή για να εισέλθουν στην Αττική Οδό στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα.

Κλειστή θα παραμείνει και η έξοδος της Αττικής Οδού προς την Κάντζα (Κόμβος 17) στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού οι οδηγοί, με προορισμό την Κάντζα, μπορούν να κινηθούν ευθεία προς Ελευσίνα, στη συνέχεια να αναστρέψουν μέσω του Κόμβου 15 της Λ. Μαραθώνος (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων) και να κινηθούν προς Αεροδρόμιο για να εξέλθουν στην έξοδο προς Κάντζα (Κόμβος 17).

Η Αττική Οδός με ανακοίνωσή της ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης: Με την ίδια σύνθεση η συνεδρίαση του υπουργικού την Παρασκευή - Το 2027 οι εκλογές, έχουμε εντολή τετραετίας

5180d1c6-d736-49b1-8db1-33e3fa767fe6.jpg

Δικαστική απόφαση – βόμβα στις ΗΠΑ: Ένοχος για οπλοκατοχή ο γιος του Τζο Μπάιντεν

f125c19f-9f7d-4093-b8bf-53fdee71ec4e.jpg

Μεγάλη φωτιά στην Κύπρο: Προληπτικές εκκενώσεις οικισμών - Στέλνει Canadair η Ελλάδα

fed3e984-3817-4e07-b58d-0aecc55630cc.jpg

High tech σκονάκι: Απαντούσε σε ερωτήσεις εισαγωγικών εξετάσεων με τη βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης

f84cbbec-0e29-4285-b7e2-125e53d493c1.jpg