Αττική Οδός: Οδηγός κάνει σούζες χωρίς κράνος και με τον σκύλο του αγκαλιά

Σκηνές από ταινίες του Χόλιγουντ καταγράφηκαν στην Αττική οδό, όπου οδηγός μηχανής φαίνεται να κάνει σούζες, μη φορώντας κράνος και έχοντας μαζί «δικάβαλο» τον σκύλο του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 22.11.2024 18:59Θλίψη στο Άργος: Εργαζόμενος στην καθαριότητα πέθανε εν ώρα εργασίας - Ήταν πατέρας 4 παιδιών

Πήγαινε με 120χλμ!

Το περιστατικό καταγράφηκε από οδηγό αυτοκινήτου που δεν μπορούσε να πιστέψει ότι με 120 χιλιόμετρα ο οδηγός μηχανής παραβίαζε όχι έναν αλλά τουλάχιστον 5 κανονισμούς του ΚΟΚ.

«Εγώ ήμουν με 100 μέσα στο φορτηγάκι ξέρω εγώ 90χλμ, η προσπέραση ήταν 110 – 120», ανέφερε ο μάρτυρας.

«Το συνειδητοποίησα από την έξοδο 10 μέχρι την 14 -15 και εκεί τον έχασα πλέον. Το μόνο που θα συμβεί στην Αττική οδό είναι το ότι αν έχεις κάποια μηχανική βλάβη θα σε παραλάβουνε και θα σε βγάλουνε στην αμέσως επόμενη έξοδο», πρόσθεσε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Διαβάστε ακόμη

«Η Δημοκρατία δεν είναι κάτι δεδομένο» - Μία συζήτηση για τα 50 χρόνια της Μεταπολίτευσης με τον καθηγητή σύγχρονης ιστορίας, Βαγγέλη Καραμανωλάκη

f107e6eb-57fe-442a-b27f-9586e6d1b0af.jpg

Πίσω από τη λάμψη: Πώς το τέρας της κατάθλιψης «καταπίνει» τους αθλητές - Μια ματιά στην πραγματικότητα πίσω από τη δόξα και το χρήμα

2f530030-aa73-4a1e-9b82-4dd5696d641f.jpg