Αυτοί είναι οι Κρητικοί που συμμετέχουν στις προκριματικές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για το ευρωψηφοδέλτιο

Αυτοί είναι οι Κρητικοί που συμμετέχουν στις προκριματικές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για το ευρωψηφοδέλτιο

Την πρώτη λίστα με τους υποψηφίους για τις προκριματικές εκλογές κατάρτισης του ευρωψηφοδελτίου τουΣΥΡΙΖΑδημοσιοποίησε το πρωί της Παρασκευής το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Σημειώνεται ότι οι προκριματικές του ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιηθούν στις 14 Απριλίου.

Σύμφωνα με τη λίστα ονομάτων που έδωσε στο φως της δημοσιότητας η Κουμουνδούρου, στις προκριματικές εκλογές θα συμμετάσχουν, μεταξύ άλλων, η πρώην εκπρόσωπος Τύπου του κόμματοςΔώρα Αυγέρη, οΓιώργος Τσίπρας, οΕυάγγελος Αντώναρος, οΜάριος Κάτσης, οΠαναγιώτης Κουρουμπλής, ηΔώρα Τσαμπάζη, οΝικόλας Φαραντούρης, οΜάριος Αθανασίουκαι ηΑννα Βαγενά.

Σημειώνεται ότι τα μέλη του κόμματος θα κληθούν να ψηφίσουν για υποψηφίους που προέρχονται από τις δικές τους περιφέρειες, αφού έχει καθοριστεί να υπάρχει ποσόστωση ανά περιοχή της Ελλάδας στην κατάρτιση της λίστας.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ως αρχηγός θα επιλέξει πέντε πρόσωπα τα οποία μαζί με τους νυν ευρωβουλευτές Κώστα Αρβανίτη και Ελενα Κουντουρά δεν θα συμμετάσχουν στο εσωκομματικό δημοψήφισμα της 14ης Απριλίου. Αυτό σημαίνει πως οι προκριματικές εκλογές θα αναδείξουν 35 υποψηφίους.

Από την Κρήτη συμμετέχουν οι εξής:

  • Garancini (Γκαραντσίνι) Gian Andrea Paolo (Τζιαν Αντρέα Πάολο) ΚΡΗΤΗΣ Σύμβουλος & εμπειρογνόμωνας Ευρωπαϊκών Πολιτικών και προγραμμάτων
  • Βότση Ειρήνη ΚΡΗΤΗΣ Νηπιαγωγός
  • Θεοδωρουλάκη Ευφροσύνη ΚΡΗΤΗΣ Φαρμακοποιός
  • Κασσελάκης Βασίλειος ΚΡΗΤΗΣ Ιατρός
  • Παπαδόπουλος Παναγιώτης ΚΡΗΤΗΣ Μοριακός βιολόγος και γενετιστής
  • Τζωρακάκη Μαρία ΚΡΗΤΗΣ Συντηρήτρια έργων τέχνης