Αυτό θα πει ανθρωπιά: Η συγκινητική στιγμή που κοπέλα βουτάει στη θάλασσα στην Εύβοια για να σώσει γατάκι
Μια συγκινητική στιγμή ανθρωπιάς στην Εύβοια, όταν μια κοπέλα είδε ένα γατάκι μέσα στη θάλασσα και κατευθείαν χωρίς δεύτερη σκέψη βούτηξε μέσα, για να το βγάλει έξω.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣMarket | 26.03.2025 18:35Οι Bet Builders με επιλογές από Ευρωλίγκα και ισπανική λίγκα έχουν τον πλέον ασφαλή δρόμο για το ταμείοΕλλάδα | 26.03.2025 18:44Προσοχή: Διακινείται e-mail με επιστολή δήθεν από Κεραμέως και ΕΛΑΣ
«Είσαι ο λόγος που θα πιστέψει κάποιος στην καλοσύνη των ανθρώπων»
Το σχετικό βίντεο από την Εύβοια αναρτήθηκε σε λογαριασμό στο TikTok και δείχνει μία νεαρή κοπέλα να κολυμπάει, προκειμένου να σώσει ένα αβοήθητο γατάκι το οποίο κινδύνευσε να πνιγεί.
Αυτή η συγκινητική και ταυτόχρονα ανθρώπινη στιγμή, έκανε γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου με τους χρήστες να σχολιάζουν το ήθος, την παιδεία και την αγνή ψυχή της κοπέλας, ενώ κάποιοι επεσήμαναν ότι τέτοιοι άνθρωποι πρέπει να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση ειδικά σε μια εποχή που η ανθρωπιά και το συναίσθημα εκλείπουν.
@eirini_angelopoulouΣήμερα έπεσα πάνω σε αυτό .. ??
? Το Βαλς Των Χαμένων Ονείρων - Hristos Zerbinos & Miltos Logiadis
«Είσαι ο λόγος που θα πιστέψει κάποιος στην καλοσύνη των ανθρώπων» έγραψε ένας χρήστης, «ευτυχώς που υπάρχουν κι αυτοί οι άνθρωποι να μας θυμίζουν συναισθήματα που έχουν εξαφανιστεί», σημείωσε ένας άλλος, ενώ ένας τρίτος ανέφερε «μπράβο κοπέλα μου ,η κίνηση αυτή αντικατοπτρίζει το ήθος και την παιδεία σου!!! Να σε χαίρονται οι γονείς σού, σίγουρα είναι υπερήφανοι!!!!».
Διαβάστε ακόμηΣοκ στην Ομόνοια: Άστεγος νεκρός σε εστιατόριο - Οι υπεύθυνοι τον άφησαν στο πεζοδρόμιο και καθάρισαν με χλωρίνη

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ, Νίκος Παπαευσταθίου - Γιατί επιλέχθηκε για ΓΓ Πολιτικής Προστασίας

Νέος δήμαρχος Κωνσταντινούπολης ο Νουρί Ασλάν - Είδε τον Ιμάμογλου στη φυλακή

«Πίστεψα ότι θα πεθάνω»: Συγκλονίζει ο σκηνοθέτης του «No Other Land» για την άγρια επίθεση από Ισραηλινούς
