[«Ο διαρκής αυτοθαυμασμός του κ. Σταϊκούρα προκαλεί», αναφέρει σε δήλωση της η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Έφη Αχτσιόγλου. ](https://www.protothema.gr/economy/article/1255127/episimo-telos-gia-tin-skliri-epopteia-tis-elladas-meta-apo-12-hronia-istoriki-imera-dilonei-o-staikouras/)[](https://www.protothema.gr/economy/article/1255127/episimo-telos-gia-tin-skliri-epopteia-tis-elladas-meta-apo-12-hronia-istoriki-imera-dilonei-o-staikouras/)[«Προκαλεί σχεδόν το σύνολο της κοινωνίας που ασφυκτιά από την ανεξέλεγκτη ακρίβεια και το πάρτι αισχροκέρδειας που εξελίσσεται με τη στήριξη της κυβέρνησης. Προκαλεί την ιστορική μνήμη καθώς η λήξη του καθεστώτος ενισχυμένης εποπτείας είχε προσδιοριστεί για το φετινό καλοκαίρι ήδη από το καλοκαίρι του 2018, με την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και την απόφαση για τη ρύθμιση του χρέους», επισημαίνει.
](https://www.protothema.gr/economy/article/1255127/episimo-telos-gia-tin-skliri-epopteia-tis-elladas-meta-apo-12-hronia-istoriki-imera-dilonei-o-staikouras/)

[«Προκαλεί τα βιώματα των πολιτών επιχειρώντας να διαγράψει τις πολιτικές ευθύνες της ΝΔ για τη χρεοκοπία της χώρας και την ανθρωπιστική κρίση μιλώντας αορίστως για ”ένα κεφάλαιο που άνοιξε το 2010”. Μόνη έξοδος που πραγματικά δρομολογείται σήμερα είναι αυτή της κυβέρνησης Μητσοτάκη», καταλήγει η κυρία Αχτσιόγλου.

](https://www.protothema.gr/economy/article/1255127/episimo-telos-gia-tin-skliri-epopteia-tis-elladas-meta-apo-12-hronia-istoriki-imera-dilonei-o-staikouras/)

[ Κλείσιμο Ακολουθήστε το και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο ](https://www.protothema.gr/economy/article/1255127/episimo-telos-gia-tin-skliri-epopteia-tis-elladas-meta-apo-12-hronia-istoriki-imera-dilonei-o-staikouras/)