Βάρκιζα: Τι είπε στους αστυνομικούς το θύμα της επίθεσης με μαχαίρι
Προσωπικές διαφορές βλέπει η Αστυνομία ως την πιθανότερη αιτία πίσω από την αιματηρή επίθεση με μαχαίρι που σημειώθηκε στη Βάρκιζα την παραμονή των Χριστουγέννων, με τον τραυματία να νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 25.12.2024 20:11Τραγωδία στα Τρίκαλα ανήμερα των Χριστουγέννων: 55χρονος πέθανε στο γιορτινό τραπέζι από πνιγμόΕλλάδα | 25.12.2024 21:11 Μαρτυρία στο OPEN για την αδιανόητη ταλαιπωρία μετά τη χιονόπτωση στην Αράχωβα: «Βλέπαμε αριστερά και δεξιά αμάξια χωρίς αλυσίδες»
Γνώριζε τον δράστη
Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός STAR, τα πρώτα λόγια του τραυματία στους αστυνομικούς που τον επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο, δείχνουν πως το θύμα γνώριζε καλά τον δράστη και μάλιστα τον κατονόμασε στις αρχές.
«Είχαμε τσακωθεί. Μου έκανε συνέχεια παρατηρήσεις πως όταν πίνω γίνομαι επικίνδυνος στην οδήγηση. Γενικά τσακωνόμασταν συχνά. Ξαφνικά χωρίς να έχει γίνει κάτι ήρθε και με μαχαίρωσε» είπε ο τραυματίας στους αστυνομικούς.
Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη
Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό τόσο για τον εντοπισμό του δράστη, όσο και των άλλων δύο ατόμων που ήταν μαζί του και ενδεχομένως να τον βοήθησαν στη διαφυγή του. Παράλληλα, εξετάζεται αν ο δράστης και το θύμα είχαν καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το θύμα αιμόφυρτο διέσχισε μια απόσταση 50 μέτρων, ολόκληρο το πάρκο, και πήγε να ζητήσει βοήθεια από τους υπαλλήλους ενός καφέ.
Διαβάστε ακόμηΣενάριο «βόμβα» από Euronews για τη συντριβή του αεροσκάφους στο Καζακστάν: Χτυπήθηκε από πύραυλο; Οι μαρτυρίες επιζώντων

Έρχεται και νέα έξαρση της κακοκαιρίας: Επιμένει η βαρυχειμωνιά όλη την εβδομάδα - Χιόνια, βροχές και κρύο

Τι είναι το διζωνικό σύστημα που θα αντικαταστήσει το νυχτερινό ρεύμα - Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις στην υπόθεση της Μπλείκ Λάιβλι: Ο Τζάστιν Μπαλντόνι της δάγκωνε το χείλος στο γύρισμα
