Βαρύ πένθος στην Κρήτη για τη δημοσιογράφο Μαρία Αντωνογιαννάκη που βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της

Συγκλονισμένοι είναι οι συγγενείς, οι συνάδελφοι και η τοπική κοινωνία του Ηρακλείου στην Κρήτη από τον ξαφνικό και πολύ πρόωρο θάνατο της Μαρίας Αντωνογιαννάκη, η οποία βρέθηκε χθες, Κυριακή, νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της.

Όπως φάνηκε από κάμερα ασφαλείας, η μόλις 46 ετών δημοσιογράφος επέστρεψε χθες σπίτι της και λίγο μετά κατέβηκε στο γκαράζ και μπήκε στο αυτοκίνητο. Εκεί άφησε την τελευταία της πνοή από ανακοπή, βυθίζοντας στο πένθος όλους όσους τη γνώριζαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 06.07.2026 06:51 Τι εξετάζουν οι αρχές για τον άνδρα που βρέθηκε νεκρός σε διαμέρισμα στο Παγκράτι - Προσήχθη συγγενής τουΣυνάδελφοί της στον όμιλο της ΚΡΗΤΗ TV κάνουν λόγο για μια εξαιρετική δημοσιογράφο η απώλεια της οποίας έχει προκαλέσει σοκ.

Το τελευταίο «αντίο» στη Μαρία Αντωνογιαννάκη θα πουν σήμερα Δευτέρα, η οικογένειά της, οι φίλοι της και σύσσωμος ο δημοσιογραφικός κόσμος.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 16:00, από την εκκλησία του Αγίου Ιωάννη, στη Λεωφόρο Κνωσού. Η σορός της θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από τις 15:30.

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη

Νέος ρόλος για την Άγκυρα στο ΝΑΤΟ; Τα «δώρα» που περιμένει από τον Τραμπ και ο νέος πονοκέφαλος για την Ελλάδα

7a7c4233-829f-4d50-ada9-7b34e056d3a3.jpg

Το «προεκλογικό» καλάθι της ΔΕΘ: Για ποια μέτρα άναψε πράσινο φως η κυβέρνηση

e4e001d6-a3f4-4d0e-a209-d0624c995965.jpg

Το αμείλικτο ερώτημα για Ντόκο, το τρολάρισμα Σαμαρά και η σίγουρη Αχτσιόγλου

ea4ec54f-553c-4664-90fd-a74adcd03130.jpg

Η Ελλάδα «ξεγράφει» την ιδιοκατοίκηση: Οι 6 λόγοι της μεγάλης ανατροπής

55e39e55-5cb9-4c5e-8666-07d8d6f660fd.jpg