Ανήμερα του Αγίου Δημητρίου, στις 26 Οκωβρίου, αναμένεται να επισκεφθεί το Ηράκλειο ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης Ξενοδοχείων Νομού Ηρακλείου ο κ. Κικίλιας θα δώσει το παρών στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην Ένωση, που θα διεξαχθούν την ίδια μέρα στο ξενοδοχείο «CACTUS ROYAL» στην Σταλίδα Χερσονήσου.

Τα θέματα στην ημερήσια διάταξη για τις εκλογές είναι:

Απαλλαγή Δ.Σ. από κάθε ευθύνη.

Χαιρετισμός από τον Υπουργό Τουρισμού κ. Βασίλη Κικίλια.

Παρουσίαση από εκπρόσωπο του Ξ.Ε.Ε. των δράσεων CapsuleT - νέες νεοφυείς προτάσεις για τον ξενοδοχειακό χώρο.

Αλλαγή του άρθρου 10 παρ. 1 του καταστατικού της ΕΞΗ , όπου ο Πρόεδρος μπορεί να επανεκλέγει για μια ακόμη θητεία κατ’ εξαίρεση του σχετικού άρθρου, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών της τελευταίας θητείας.

Να περιληφθεί στο καταστατικό ότι υποψηφιότητες προσώπων, που κατέχουν θέσεις σε οργανισμούς με αντικείμενο που έρχεται σε σύγκρουση με το αντικείμενο της ΕΞΗ ή εν δυνάμει θίγουν την ακεραιότητα και εχεμύθεια στους κόλπους της ΕΞΗ, δεν μπορούν να γίνουν δεκτές.

Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και Εκπροσώπων στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων ( Π.Ο.Ξ.).

Υπενθυμίζεται στους κ.κ. Συναδέλφους, ότι οι επιθυμούντες να θέσουν υποψηφιότητα για τα παραπάνω αξιώματα πρέπει να υποβάλλουν έγγραφη αίτηση προς το Δ.Σ. μέχρι την Πέμπτη 21.10.2021.

Για την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης, σύμφωνα με το άρθρο 8, παρ. 6 του καταστατικού της Ένωσης, απαραίτητη είναι η παρουσία του ενός δευτέρου (1/2) τουλάχιστον των ταμειακά τακτοποιημένων μελών.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί οριστικά την επόμενη Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021,την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, με οποιονδήποτε αριθμό παρόντων εκ των ταμειακά τακτοποιημένων μελών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρώην Βάση Γουρνών: Την Παρασκευή η κατάθεση προσφορών για το “φιλέτο”

Ηράκλειο: Μισή ώρα αναμονή στον Αη Γιάννη Χωστό! (φωτο)

Ηράκλειο - σεισμός: Περιοδεία Τσίπρα στις πληγείσες περιοχές