«Με έκπληξη ενημερώθηκα ότι το ΕΣΡ εξέδωσε ανακοίνωση “φωτογραφίζοντας” εμένα, υιοθετώντας άκριτα τα όσα ψευδή αναπαράγονται από ανυπόστατες καταγγελίες εις βάρος του προσώπου μου, λόγω της εργασίας μου! Είναι απορίας άξιο πώς το ΕΣΡ υιοθετεί “καταγγελίες” χωρίς προηγουμένως να ελέγξει την (αν)αλήθεια αυτών, διασύροντας έναν πρόεδρο κοινοβουλευτικού κόμματος, προτού καν ζητηθεί η άποψή του. Αξίζει να σημειωθεί ότι τυγχάνω ο μοναδικός πολιτικός αρχηγός που εργάζομαι αδιάλειπτα εδώ και τρεις δεκαετίες», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος και προσθέτει:

«Συνιστά πρωτόγνωρη πρακτική, μια ανεξάρτητη αρχή, χωρίς καμία κλήση προς εμέ, να ανακοινώνει και να αναπαράγει ψευδείς και συκοφαντικές καταγγελίες προκαλώντας μου πολιτική αλλά και οικονομική ζημία.

Κατόπιν των ανωτέρω, βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω ότι απέστειλα επιστολή προς το ΕΣΡ, με την οποία ζητώ την άμεση αποκατάσταση, τόσο της αλήθειας - ως κατά το Σύνταγμα υποχρεούται να πράξει η Αρχή - όσο και της τιμής και υπόληψής μου.

Υ.γ:. Παρά την προσπάθειά μου να εκφράσω τα παράπονά μου στον πρόεδρο του ΕΣΡ αυτοπροσώπως, ήταν αδύνατο να τον βρω, λόγω των έκτακτων μέτρων προστασίας λόγω κοροναϊού».