Βεντέτα στα Βορίζια: Παραδόθηκαν τα τρία καταζητούμενα αδέλφια της αιματηρής συμπλοκής

Παραδόθηκαν αυτοβούλως στην Αστυνομία τα τρία αδέρφια της οικογένειας Φραγκιαδάκη που καταζητούνται για το φονικό στα Βορίζια του Ηρακλείου Κρήτης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι αξιωματικοί του ελληνικού FBI είχαν εντοπίσει το κρησφύγετο στο οποίο κρυβόταν τα τρία αδέρφια ήδη από χθες το βράδυ.

Πραγματοποιήθηκαν έρευνες στο σημείο το οποίο είχε υποδείξει η έρευνα των αστυνομικών, χωρίς ωστόσο να βρεθούν εκεί το βράδυ της Δευτέρας οι καταζητούμενοι.

Τελικά αναγκάστηκαν να παραδοθούν αντιλαμβανόμενοι και οι ίδιοι ότι οι αστυνομικοί είναι στα ίχνη τους.

Πρόκειται για τον 27χρονο, τον 29χρονο και τον 19χρονο που φέρονται να συμμετείχαν στο αιματηρό επεισόδιο. Ο τέταρτος αδελφός, ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής πυροβολισμών, παραμένει φρουρούμενος στο ΠΑΓΝΗ, ενώ φρουρούμενος νοσηλεύεται και ο ξάδελφος της οικογένειας με διαμπερές τραύμα στο πόδι.

Νωρίτερα είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης εναντίον των τρίων ανδρών, ενώ μαρτυρίες ανέφεραν ότι είχαν φύγει οπλισμένοι από το χωριό μετά την αιματηρή συμπλοκή.

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη

Βεντέτα στα Βορίζια: Παρέμβαση του ιερέα στην κηδεία της 56χρονης υπό τον φόβο νέου αιματοκυλίσματος - «Λεβεντιά δεν είναι να σηκώνεις το όπλο»

8c745e96-f2bf-407e-a683-0702677fe8fc.jpg

ΕΛΤΑ: Ποιος είναι ο Μάριος Τέμπος που αναλαμβάνει μεταβατικός CEO μετά την παραίτηση Σκλήκα

f3b711bf-b17b-42f2-a7f0-bd8096b1e52d.jpg

Αγρότες: Ανακοίνωσαν απόβαση στην Αθήνα στις 11 Νοεμβρίου - Τα αιτήματά τους

9a3eb0ae-7ad7-45c3-a7b9-440f9fdf15c1.jpg

Επίθεση ροτβάιλερ στην Καλαμάτα: Καταρρίπτοντας 5 μύθους για τους σκύλους

e3121b14-98a1-455d-8a86-f6c2d3774f49.jpg