ΒΙΝΤΕΟ | Επίθεση με… αβγά στον Μάκη Βορίδη στο Ηράκλειο! “Δεν με φοβίζουν”, απαντά ο πρώην Υπουργός και βουλευτής της ΝΔ

ΒΙΝΤΕΟ | Επίθεση με… αβγά στον Μάκη Βορίδη στο Ηράκλειο! “Δεν με φοβίζουν”, απαντά ο πρώην Υπουργός και βουλευτής της ΝΔ

Επίθεση με αβγά από ομάδα αγνώστων κουκουλοφόρων δέχθηκε ο πρώην Υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης, ενώ δειπνούσε σε γνωστό εστιατόριο στο Ηράκλειο το βράδυ του Σαββάτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΦΩΤΟ | Καταδίκες με αναστολή για την επίθεση στα γραφεία του ΚΚΕ

Γιατί μπαίνουν στο ”κάδρο” Αυγενάκης – Βορίδης για την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ. Όλα τα ονόματα που αναφέρονται

Μάλιστα, οι δράστες της επίθεσης προκάλεσαν και σοβαρές ζημιές στο εστιατόριο.

“Δεν με φοβίζουν οι άθλιες πρακτικές των χουλιγκάνων της Αριστεράς”

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Χ ο κ. Βορίδης αναφέρει:

“Χουλιγκάνοι της ακροαριστεράς μου επιτέθηκαν χθες απρόκλητα σε εστιατόριο στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου βρίσκομαι σε ιδιωτική επίσκεψη. Εγώ τους ξέρω και δεν με εκπλήσσουν ούτε με φοβίζουν οι άθλιες πρακτικές τους! Έχω ζήσει έτσι μια ολόκληρη ζωή. Αλλά δεν σεβάστηκαν ούτε την οικογένειά μου (ήταν και η 12χρονη κόρη μου εκεί), ούτε τα παιδιά των οικογενειών που συνέτρωγαν στο εστιατόριο, χωρίς καν να είναι στην παρέα μας. Δυστυχώς, έχουμε δρόμο ακόμα μέχρι να ξεριζώσουμε την ακροαριστερή βία”.

Την επίθεση που δέχθηκε με αυγά και αντικείμενα ο πρώην υπουργός Μάκης Βορίδης και η οικογένειά του ενώ έτρωγαν σε εστιατόριου του Ηρακλείου σχολίασε με δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωποςΠαύλος Μαρινάκης. «Με κάθε ευκαιρία, οι “γνωστοί – άγνωστοι” επιβεβαιώνουν γιατί εκπροσωπούν τη χειρότερη μορφή φασισμού», τονίζει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του ο κ. Μαρινάκης.

«Οι «γνωστοί/άγνωστοι» μπράβοι της Άκρας Αριστεράς ασχολούνται με τις αγαπημένες τους δραστηριότητες. Δεν σέβονται ούτε την παρουσία οικογενειών ούτε οτιδήποτε άλλο. Φυσικά, ο Μάκης Βορίδης δεν τρομάζει με τέτοια πράγματα, αλλά είναι ενδεικτικό του χαρακτήρα αυτών των ανθρώπων. Μάκη, είμαστε μαζί σου», έγραψε στο X ο Άδωνις Γεωργιάδης

Το περιστατικό καταδίκασε και ο Λευτέρης Αυγενάκης, σημειώνοντας… «Εκείνοι που επιβάλλουν τη βία ως πολιτικό λόγο, έδειξαν ξανά το πραγματικό τους πρόσωπο. Η απρόκλητη επίθεση σε βάρος του Μάκη Βορίδη, μάλιστα παρουσία της οικογένειάς του, είναι πράξη ντροπής. Όσοι επιλέγουν τον δρόμο της βίας και του τραμπουκισμού, δεν εκφράζουν ούτε την Κρήτη ούτε τη Δημοκρατία. Δεν μας φοβίζουν. Μας πεισμώνουν περισσότερο να υπερασπιστούμε την ελευθερία, τη δημοκρατία και τον σεβασμό που οφείλουμε όλοι στον δημόσιο βίο».