Βίντεο: Καρέ – καρέ η θρασύτατη ληστεία σε ψιλικατζίδικο στη Θεσσαλονίκη
Ληστεία με την απειλή μαχαιριού σημειώθηκε στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης το βράδυ της Κυριακής (10/11).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΚόσμος | 04.10.2024 11:05 Βίντεο-ντοκουμέντο από εν ψυχρώ εκτέλεση: Την κυνηγούσαν κουκουλοφόροι και τελικά τη σκότωσαν σε μίνι μάρκετ
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το thestival.gr το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 11 το βράδυ, όταν τρία άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπά τους μπήκαν σε ψιλικατζίδικο που βρίσκεται στην οδό Λαγκαδά και απείλησαν με μαχαίρια τους δύο υπαλλήλους που βρίσκονταν στο κατάστημα.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες άρπαξαν 500 ευρώ και στη συνέχεια διέφυγαν προς την οδό Ωραιοκάστρου. Επιπλέον, η ΕΛΑΣ ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.
Διαβάστε ακόμηΚακοκαιρία: Σε αυξημένη ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία - Ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει αξιωματική αντιπολίτευση παρότι έχει ίδιο αριθμό βουλευτών με το ΠΑΣΟΚ: Η εξήγηση Τασούλα

Ποινή φυλάκισης πέντε ετών με αναστολή στον ιδιοκτήτη σκύλων που κατασπάραξαν γυναίκα στο Ωραιόκαστρο

Συναγερμός για την εξαφάνιση 16χρονης στους Αμπελόκηπους
