Βίντεο με τη στιγμή της σύλληψης του γιου του Κατρίνη μετά από καταδίωξη - «Κάτσε κάτω»
Βίντεο με τη στιγμή της σύλληψης του 16χρονου γιου του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Κατρίνη, μετά από καταδίωξη στο Χαλάνδρι, δημοσιεύει το ethnos.gr.
«Σβήσε το όχημα, κάτσε κάτω» ακούγεται μεταξύ άλλων να λένε οι πάνοπλοι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΠολιτική | 16.12.2025 10:45Κατρίνης: Ο μικρός μου γιος οδηγούσε χωρίς δίπλωμα - Ο νόμος ισχύει για όλους, αισθάνομαι συντριβή
Υπενθυμίζεται ότι καταδίωξη ξεκίνησε όταν ο ανήλικος φέρεται να μη συμμορφώθηκε σε σήμα ελέγχου αστυνομικών. Όταν οι Αρχές τον σταμάτησαν διαπίστωσαν ότι ο νεαρός δεν είχε δίπλωμα και τον συνέλαβαν για επικίνδυνη οδήγηση και απείθεια. Χειροπέδες και στη μητέρα του, για παραμέληση.
Μαζί με τον 16χρονο στο όχημα επέβαιναν άλλα τρία άτομα, ηλικίας 16, 17 και 15 ετών. Ο 15χρονος, μάλιστα, είχε πάνω του ένα κουζινομάχαιρο και συνελήφθη.
Ο 16χρονος οδηγός, η μητέρα του, ο άλλος 16χρονος και ο 17χρονος αφέθηκαν ελεύθεροι. Στον γιο του βουλευτή βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα.
Η ανάρτηση του Μιχάλη Κατρίνη
«Ο μικρός μου γιος οδηγούσε χωρίς δίπλωμα.
Πράξη αδικαιολόγητη και παράνομη.
Ο νόμος ισχύει για όλους.
Ως πατέρας, αισθάνομαι συντριβή και αναλαμβάνω την ευθύνη που μου αναλογεί, χωρίς μισόλογα και υπεκφυγές.
Ως γονείς, είμαστε κοντά στο παιδί μας, με πειθώ, λογική και αγάπη.
Ο νόμος ισχύει για όλους.
Χωρίς εξαίρεση».
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη
Οι αγρότες ζητούν λύσεις και όχι «ασάφειες»: Πότε οι αποφάσεις - Το στοίχημα των «χριστουγεννιάτικων μπλόκων»

«Δεν μας αφορά η εμπλοκή με την πολιτική»: Οι συγγενείς θυμάτων των Τεμπών παίρνουν αποστάσεις από την Καρυστιανού

Φένια Αποστόλου στο ethnos.gr: «Αγωνίστηκα, αντιστάθηκα και σήμερα ζω την κάθε μου μέρα σαν γιορτή»

Στείλτε τον Φραπέ στο Eurogroup:«Δεν θέλω ου!» (Ep12)