ΒΙΝΤΕΟ | Ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση του εξοπλισμού στο Νοσοκομείο Χανίων μέσω ΕΣΠΑ

ΒΙΝΤΕΟ | Ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση του εξοπλισμού στο Νοσοκομείο Χανίων μέσω ΕΣΠΑ

Με την παράδοση και του τελευταίου μηχανήματος στο Νοσοκομείο Χανίων, ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση του εξοπλισμού, ύψους 3,5 εκ. ευρώ μέσω του ΕΣΠΑ.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, και ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Νίκος Καλογερής βρέθηκαν στο Νοσοκομείο Χανίων προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά από την διοίκηση.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ολοκληρώνουμε αυτή την περίοδο και ήδη έχει έρθει το πρώτο αίτημα για νέο εξοπλισμό. Ευχαριστώ όλο το προσωπικό και την διοίκηση για όσα προσφέρουν στους πολίτες των Χανίων”, τόνισε ο κ. Αρναουτάκης, συμπληρώνοντας ότι ζητάμε από το αρμόδιο Υπουργείο Υγείας να ενισχύσει τα νοσοκομεία του νησιού με προσωπικό.

“Ολοκληρώνεται, με την παραλαβή και του τελευταίου μηχανήματος, η παράδοση σύγχρονου εξοπλισμού στο νοσοκομείο μας, στα πλαίσια του ΕΣΠΑ, προκειμένου να αναβαθμιστούν οι υπηρεσίες παροχής υγείας”, επεσήμανε μεταξύ άλλων ο διοικητής του Νοσοκομείου Χανίων, Γιώργος Μπέας.