Παραλίγο τραγωδία στο αεροδρόμιο της Μόσχας. Αεροσκάφος τύπου Boeing 737-800, της ρωσικής εταιρείας S7 με 150 επιβάτες, στη διάρκεια την απογείωσης εξάντλησε όλο το διάδρομο και παρολίγο να βγει έξω από αυτόν με απρόβλεπτες συνέπειες.

Τελικά ο πιλότος κατάφερε να το σηκώσει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή όπωςφαίνεται και από το βίντεο που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας του αεροδρομίου. Μάλιστα φαίνεται και ένα σύννεφο καπνού, που οφείλεται στην καταστροφή των φωτιστικών σωμάτων που οριοθετούν το τέλος του διαδρόμου.

Το περιστατικό, που εκτυλίχθηκε τη Δευτέρα το πρωί, καταγράφηκε από κάμερα συστημάτων παρακολούθησης του Διεθνούς Αεροδρομίου Ντομοντέντοβο.

Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης επιβεβαιώθηκε και από την αεροπορική εταιρεία, η οποία έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι το Boeing ολοκλήρωσε με ασφάλεια και χωρίς προβλήματα την πτήση με προορισμό το αεροδρόμιο της Συμφερούπολης στην Κριμαία.

Ζημιά ωστόσο διαπιστώθηκε στην άτρακτο μετά την προσγείωση και για το λόγο αυτό δεν του επιτράπηκε να πετάξει ξανά έως ότου επιθερωηθεί από ειδικούς.