Βοιωτία: Στη φυλακή για ένα μήνα η 62χρονη που έθαψε την μητέρα της
Εξελίξεις στην υπόθεση της 62χρονης στη Βοιωτία, καθώς το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θηβών αποφάσισε την ενοχή της 62χρονης.
Η καταδίκη σε βάρος της γυναίκας που έθαψε τη μητέρα της σε αυτοσχέδιο λάκκο για να συνεχίσει να παίρνει την σύνταξή της, αφορά στο αδίκημα της ψευδούς κατάθεσης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 29.09.2025 21:30 Θρίλερ στη Βοιωτία: Τι έδειξε το πόρισμα ανθρωπολόγου για τον θάνατο της ηλικιωμένης - Τι υποστηρίζει η 62χρονη
Το δικαστήριο απέρριψε τους ισχυρισμούς και δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό και της επέβαλλε ποινή φυλάκισης 14 μηνών.
Ο εισαγγελέας πρότεινε η ποινή να μην έχει ανασταλτικό χαρακτήρα και να εκτίσει δύο μήνες στη φυλακή. Το δικαστήριο αποφάσισε, τελικά να εκτίσει τον ένα μήνα.
Διαβάστε ακόμηΟργή αλλά και... τρόμο προκαλεί η πρώτη AI ηθοποιός στο Χόλιγουντ - «Θεέ μου, την πατήσαμε»

Καθηλωμένος σε καροτσάκι ο Έρικ Ντέιν λόγω επιδείνωσης της υγείας του με τη νόσο του ALS

«Αντιστεκόμαστε» στο 13ωρο: Δυναμικές απεργιακές συγκεντρώσεις - Χιλιάδες στους δρόμους

Ραγδαία αλλαγή του καιρού από την Πέμπτη: Πού θα χτυπήσουν καταιγίδες και χαλάζι