Κακοποιούσε και απειλούσε τη σύζυγό του επί χρόνια. Ο αμετανόητος 33χρονος «νταής» από τον Βόλο , κρύφτηκε χθες από τη δικαιοσύνη και δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, όπου τέσσερις υποθέσεις για** ενδοοικογενειακή απειλή** και σωματική βλάβη, έφεραν το όνομά του στο πινάκιο.

Σύμφωνα με το gegonotanews. η ποινή για τις τέσσερις υποθέσεις ήταν βαριά και καταδικάστηκε συνολικά σε 59 μήνες, ενώ εάν δεν ασκήσει έφεση θα οδηγηθεί στη φυλακή, όταν συλληφθεί.

Η 40χρονη σύζυγός του πέρασε τραγικές στιγμές από τη βια που της ασκούσε, ενώ του είχαν επιβληθεί ασφαλιστικά μέτρα για να μην πλησιάζει την ίδια και το παιδί, αλλά δεν τα τήρησε. Σε ένα από τα πολλά επεισόδια εις βάρος της συζύγου του, χτύπησε και το ανήλικο παιδί τους, που βίωνε και την ψυχολογική βια. Η γυναίκα ζούσε έναν εφιάλτη καθώς συχνά εμφανιζόταν σπίτι για να την απειλήσει, για να τη χτυπήσει και να δημιουργήσει φασαρίες. Χθες ηταν κατηγορούμενος για δύο επεισόδια το 2020 και ακόμα δύο επεισόδια το 2021.

Η ποινή των 59 μηνών που του επιβλήθηκε προβλέπει η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη , αλλά εάν δεν την καταθέσει θα συλληφθεί και θα εκτίσει την ποινή. Επίσης, απαγορεύεται να πλησιάζει το σπίτι της συζύγου του.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ