Μαζί στη ζωή, μαζί και στον θάνατο. Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων από τον Βόλο πέθανε με τρεις ημέρες διαφοράς έχοντας δίπλα τους την γάτα τους. Πρώτη έφυγε η γυναίκα με τον άνδρα της να μην θέλει να την αποχωριστεί και μένει με τη σορό της για τρεις μέρες. Έπειτα έσβησε και αυτός. Το κατοικίδιό τους ήταν δίπλα τους και το διέσωσαν οι αστυνομικοί.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όταν ο 72χρονος σύζυγος της 68χρονης αποφάσισε να την αποχωριστεί, ενημέρωσε τους συγγενείς για την απώλειά της. Λίγη ώρα μετά το τηλεφώνημα στους συγγενείς του, πέθανε και αυτός.

Το μέλος της «Φιλοζωϊκής Ομάδας Βόλου», Μάγδα Σουσουρή, με μια ανάρτησή της δηλώνει για το γατάκι: βρέθηκε, «αρκετά στρεσσαρισμένη, τρομαγμένη και αγχωμένη από αστυνομικούς, δίπλα στα άψυχα σώματα των ηλικιωμένων κηδεμόνων της, στο κέντρο της πόλης μας (οδός Γαλλίας, απέναντι από το πάρκο της Πλατείας Ελευθερίας). Η γατούλα απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου, μετά από υπηρεσιακή τηλ. επικοινωνία χθες το απόγευμα και με το κλουβάκι της μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Βόλου, για προσωρινή φιλοξενία, αφού προηγούμενα υπήρξαν τηλεφωνικές επικοινωνίες με εθελόντρια της Φιλοζωικής Ομάδας Βόλου. Οι αστυνόμοι της έδωσαν φαγητό, μιας και ήταν νηστική και φρέσκο καθαρό νερό γιατί ήταν ιδιαιτέρως διψασμένη.

Παρατήρησαν αρχικά ότι είναι πολύ αδύνατη, έχει έντονο κνησμό στα αυτιά της, μεγάλη απώλεια τριχών και σιελόρροια και την μετέφεραν στην κτηνιατρική κλινική του κ. Φιλήμων Διαμαντή, στο Volos Veterinary Specialists (2ας Νοεμβρίου με Θουκιδίδου) για διερεύνηση της κατάστασης της.

272c55ff-f3da-4514-adc4-f847b908cbb7.jpg

Η γατούλα βρίσκεται ήδη σε νοσηλεία και ευχόμαστε τα καλύτερα!! !!Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια τους αστυνομικούς του αστυνομικού τμήματος Βόλου για την ευαισθητοποίηση τους καθώς και για το ενδιαφέρον που έδειξαν για την φροντίδα και διάσωση της γάτας. Τέτοιες πράξεις θα πρέπει να γίνονται γνωστές και εμείς νιώθουμε πως υπάρχει ακόμη ΕΛΠΊΔΑ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!“.

Διαβάστε ακόμη