Με τροχό επιχείρησε να σπάσει την πόρτα του σπιτιού, που ανήκει μεν στον ίδιο, αλλά έχει παραχωρήσει στην πρώην σύζυγό του, ενας άντρας από τον Βόλο. Η γυναίκα έχει προχωρήσει στη ζωή της και με τον νέο της σύντροφο αποφάσισαν να αλλάξουν κλειδαριές στο σπίτι του πρώην όπου και διαμένουν, με αποτέλεσμα να καταλήξουν όλοι μαζί χθες στο Αυτόφωρο μετά από το επεισόδιο που έγινε την Κυριακή το βράδυ.

Σύμφωνα με το gegonota.news ο πρώην σύζυγος πήγε την Κυριακή στο σπίτι του και με τροχό επιχείρησε να σπάσει την κλειδαριά. Ξέσπασε καυγάς με την γυναίκα να τον κατηγορεί ότι της επιτέθηκε, άσκησε σωματική βία εναντίον της, τη χτύπησε και χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο.

Χθες εμφανίστηκε στο δικαστήριο με επίδεσμο στο πόδι. Στον καυγά ενεπλάκη και ο νυν σύντροφός της, ο οποίος φέρεται να ζήτησε εξηγήσεις από τον πρώην άντρα της. Το δικαστήριο αναβλήθηκε για τα τέλη Σεπτεμβρίου. Εκτός από τη μήνυση που υπέβαλε η πρώην σύζυγος, μήνυση έχει καταθέσει και ο πρώην σύζυγός της για ψευδή καταμήνυση.

Δες μέσα σε 1’ πόσα μπορείς να εξοικονομήσεις στην ασφάλεια του αυτοκινήτου σου!σύγκριση ανάμεσα σε 27 ασφαλιστικές εταιρίες

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ