Πολιτική Οικονομία Ελλάδα Κόσμος Αθλητισμός Ψυχαγωγία Food & Drink Travel Viral Videos ειδήσεις τώρα Βουλγαρία τροχαίο τραυματίας τροχαίο ατύχημα

Βουλγαρία Πώς σημειώθηκε το τρομακτικό τροχαίο με το λεωφορείο – Μαρτυρίες

Βουλγαρία  Πώς σημειώθηκε το τρομακτικό τροχαίο με το λεωφορείο – Μαρτυρίες

Ώρες αγωνίας έζησαν οι επιβάτες τουριστικού λεωφορείου που ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη στη Βουλγαρία, καθώς συγκρούστηκε με φορτηγό. Ως αποτέλεσμα, τραυματίστηκαν 10 άτομα, εκ των οποίων οι 8 είναι Έλληνες. Σύμφωνα με το OPEN, όλοι οι τραυματίες φέρουν ελαφρά τραύματα και διακομίστηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο.

Το χρονικό

Το ατύχημα συνέβη στον δρόμο Μπόροβο-Βόλοβο, στην βόρεια Βουλγαρία κοντά στα σύνορα με Ρουμανία. Ένα τουριστικό λεωφορείο με ρουμάνικες πινακίδες, συγκρούστηκε με νταλίκα από την Τουρκία. Το λεωφορείο βγήκε εκτός δρόμου. Από το όχημα ανασύρθηκαν 10 τραυματίες σύμφωνα με βουλγαρικά μέσα. Και οι δύο οδηγοί βγήκαν αρνητικοί σε εξέταση για αλκοόλ και ναρκωτικά. Ο δρόμος παρέμεινε κλειστός για ώρες.

Συγκλονιστικές μαρτυρίες

Ένας εκ των επιβατών του λεωφορείου, ο Παναγιώτης Γραψάς, μίλησε στο τηλεοπτικό δίκτυο bTV, για το τροχαίο: «Δυστυχώς, είχαμε δύο ατυχήματα -ένα μικρό στη Ρουμανία και ένα δεύτερο στη Βουλγαρία. Οι περισσότεροι είμαστε καλά... Δεν ξέρω τι πήγε στραβά, ήταν κεντρικός δρόμος. Τώρα περιμένουμε να μάθουμε πώς πάνε οι νοσηλευόμενοι, καθώς και να μεταφερθούμε στη Σόφια και από εκεί στην Ελλάδα... Ήταν απίστευτα αγχωτικό, δεν αντιλαμβάνεστε τι συμβαίνει, αλλά είμαστε χαρούμενοι που είμαστε καλά», είπε ο ένας εκ των Ελλήνων εκδρομέων.

Από την πλευρά του, Τούρκος οδηγός φορτηγού που κινούνταν σε μικρή απόσταση από το ατύχημα, ανέφερε πως ο οδηγός του τουριστικού λεωφορείου κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα.

«Το λεωφορείο κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα και μπροστά μου ήταν δύο-τρία λάστιχα, το λεωφορείο πήγαινε να με παρασύρει και εμένα. Ο συνάδελφός μου με πήρε τηλέφωνο ότι είχε ατύχημα, ότι συγκρούστηκε με λεωφορείο και ήρθα στο σημείο. Οι επιβάτες βγήκαν από τα σπασμένα τζάμια του λεωφορείου και τους βοήθησα να φύγουν πιο γρήγορα από το λεωφορείο», είπε ο Άκεν, συνάδελφος του οδηγού του τρακαρισμένου φορτηγού.

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη