Η Μικαέλα Χεθκοτ τον περασμένο μήνα πήγε στην Τουρκία για να δει ένα διαμέρισμα που ήθελε να νοικιάσει. Δεν της επετράπη η επιβίβαση στο αεροσκάφος λόγω υψηλής θερμοκρασίας. Η 41 ετών κυρία χειροτέρεψε και τώρα είναι αναίσθητη στην εντατική. Ο γιος της συγκεντρώνει χρήματα για να καλύψει τα ημερήσια ιατρικά έξοδα που είναι 585 αγγλικές λίρες.

…..

Η Μικαέλα ταξίδεψε τον προηγούμενο μήνα στην Τουρκία για να δει ένα διαμέρισμα που ήλπίζε να νοικιάσει. αλλά τη μέρα που ήταν να πετάξει προς το σπίτι της από το αεροδρόμιο Νταλαμαν, της είπαν ότι δεν μπορούσε να επιβιβαστεί επειδή είχε υψηλή θερμοκρασία.

Ειδοποίησε τον γιο της Τζόρνταν αλλά η υγεία της στα μέσα Σεπτεμβρίου επιδεινώθηκε. Στις 1 Οκτωβρίου εισήχθη στο νοσοκομείο καθώς η κατάσταση της είχε χειροτερέψει και είπαν τότε στο Τζόρνταν πώς η μητέρα του αρρώστησε σοβαρά και βρίσκεται στην εντατική σε κρατικό νοσοκομείο της περιοχής Φετχιγιε.

Ο Τζόρνταν που προς το παρόν ζει στο Μάντσεστερ δήλωσε ότι η μητέρα του δεν έχει τις αισθήσεις της, δεν ανταποκρίνεται και κανείς δεν ξέρει τι συνέβη σε αυτήν. Προσπάθησε να τη μεταφέρει αεροπορικά στην Αγγλία με αεροπορικό ασθενοφόρο, αλλά του είπαν ότι δεν είναι ικανή να πετάξει. Τον ρωτάνε τώρα πώς σκοπεύει να πληρώσει τους λογαριασμούς στο νοσοκομείο που μπορεί να φτάσουν πολλές χιλιάδες αγγλικές λίρες.

…..

Ο Τζόρνταν είπε πως “το νοσοκομείο με ρώτησε πώς θα συγκεντρώσω τα χρήματα και πότε θα διαθέσω τα χρήματα για να τα πληρώσω. Δυστυχώς δεν έχω άλλη εναλλακτική λύση από το να οργανώσω ένα fundraising ”

……………..

https://www.dailymail.co.uk/news/article-8830271/British-grandmother-41-fights-life-collapsing-mystery-illness-trip-Turkey.html?fbclid=IwAR1soLLMu1FYWXpAFaTh8QgEf0mfFfsxtMTZ5mC2ixLUCxJa-8r5H2R1eXw

12/10/2020

ΠΗΓΗ