Ο σκηνοθέτης Κλοντ Λελούς (Claude Lelouch), 85 ετών, παντρεύτηκε τη μυθιστοριογράφο Βαλερί Περέν, 55 ετών, το Σάββατο (17/6) στο Παρίσι, όπως έγινε γνωστό από τον δήμαρχο του 18ου διαμερίσματος, Ερίκ Λεζουάντρο. Αυτός είναι ο τέταρτος γάμος για τον δημιουργό του «Ένας Άνδρας και Μια Γυναίκα» ( Χρυσός Φοίνικας στις Κάννες το 1966).

Το ζευγάρι κατοικεί στη Μονμάρτη. Μέσα στο δημαρχιακό μέγαρο, όπου τελέστηκε ο γάμος, είχαν συγκεντρωθεί περίπου 200 προσκεκλημένοι. Ανάμεσά τους ο Ζαν Ντιζαρντέν με τη σύζυγό του Ναταλί, ο Κριστόφ Λαμπέρ, ο Πολ Μπελμοντό με τη σύζυγό του Λουάνα, η Λετισιά Χάλιντεϊ με τις δύο κόρες της, καθώς και Ερίκ Ντιπόν-Μορετί, υπουργός Δικαιοσύνης.

Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε από την ηθοποιό Elsa Zylberstein στο Instagram, δείχνει το ζευγάρι να δέχεται χειροκροτήματα κατά την άφιξή του στην αίθουσα του δημαρχείου.

View this post on Instagram

Η Περέν, η οποία είναι επίσης φωτογράφος σκηνικών και σεναριογράφος, έχει δημοσιεύσει τα βιβλία «Les Oublies du dimanche» και «Changer l’eau des fleurs». Ο Κλοντ Λελούς, ο οποίος είναι ένας από τους δημοφιλέστερους Γάλλους σκηνοθέτες με πενήντα ταινίες στο ενεργητικό του, θα επιστρέψει σύντομα στο Beziers, όπου γυρίζει το επόμενο έργο του, με τον προσωρινό τίτλο «Finale». Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο BFMTV, αυτή φαίνεται να είναι και μία από τις τελευταίες του μεγάλου μήκους ταινία.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ