Κόσμος ΑΡΘΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εναλλακτικά

COVID-1984

Από εδώ και στο εξής τελειώνουν τα γλυκόλογα για τους σκλάβους των ενέσεων. Βρίσκεστε σε μια γενετική θεραπεία και θα πεθάνετε!!!

Θα σας αντιμετωπίζουμε με τον τρόπο και τον λόγο που σας αρμόζει, είστε υπεύθυνοι σε πρώτη θέση για την αυτοκτονία σας, και είστε η αιτία που στήνετε η χουντα-1984 ή COVID-1984. Η αντίσταση μας θα είναι με χέρια και δόντια. Η σύγκρουση με την μάζα των πιστών στα χαζάρικα κατασκευασματα είναι αυτονόητη,  η επίλυση της ασφυκτικής απομόνωσης των μη ανεμβολιασμένων απο την χούντα, είναι ο λόγος της αντίστασης μας. Οι παράλυτοι σύντομα δεν θα μπορούν να σηκώσουν τα πόδια τους και να περπατήσουν, πολλοί θα πέφτουν κάτω και δεν θα προλαβαίνουν να μπουν στην εντατική... τους περιμένει η αναμνηστική 3η δόση!!! Κάθε 6 μήνες αναμνηστική για να μπορείτε να πάτε στο χωριό σας.

Και ας μην το αποδέχονται τα υπάκουα μελλοντικά πτώματα. Βρωμάτε πτωματίλα!!!

Το τέλος είναι ΤΩΡΑ, σε λίγες εβδομάδες θα δουν τα χτυπήματα του γουρλομάτη που ήρθε για να σας αφανίσει και να αρπάξει την μίζα. Τα μάτια και το μίσος που βγάζουν, δεν τα βλέπετε; Τόσο υπνωτισμένοι είστε;;;; Δεν έχετε καταλάβει τι οικογένεια μιζαδόρων ήταν πάντα; Δεν έχει αλλάξει τίποτα σ' αυτό, η μοναδική διαφορά είναι ότι οι υπόλοιποι τους έκαναν ιδάλματα τους. Έγιναν πιο σάπιοι και από τους σάπιους εαυτούς των μιζαδόρων μητσοτάκηδων που πλούτισαν με τα εκατομμύρια τους επάνω στο πτώμα της Ελλάδος.

Για να ξεκαθαρίζουμε μια για πάντα τα σημερινά δεδομένα που έχουν στήσει μια αντιπαράθεση για τον αιώνιο διαχωρισμό μεταξύ των δυο στρατοπέδων. Στους ΝΑΙ και τους ΟΧΙ. Οι ΝΑΙ θα ψοφάνε από τις ενέσεις της χουντας και οι ΟΧΙ απο την πείνα. Θα ψοφάμε όλοι και θα τα ρίχνουμε ο ένας στον άλλο. Ο εχθρός φρόντισε για αυτό και έχει εφευρέσει την λέξη "υπουλια".... είναι πιο ύπουλος και από το νόημα της ίδιας της λέξεως. Σε χτυπάει πισώπλατα με την μέθοδο ότι σώνει την ΥΓΕΙΑ σας, ενώ αυτός κάνει πειραματισμούς επάνω στις ανόητες μάζες των μελλοθάνατων με διάφορα μέταλλα βιομηχανικής εφαρμογής για τον μετανθρωπισμό, όσων ζήσουν.

Ο εχθρός φοράει γραβάτα και κουστούμι, εκπαιδευμένος στα αμερικανικά κολέγια και πανεπιστήμια εδώ και δεκαετίες. Μιλάει άριστα την γλώσσα του εχθρού και κατέχει όλες τις τεχνικές επικοινωνίας. Ζεστένει τα έδρανα της πιο σάπιας βουλής του πλανήτη, στο κέντρο μιας πόλης που κάποτε είχε όρχεις και Ελλληνες. Ο ύπουλος εχθρός έχει σχέδια καθολικής υποταγής και μαζικών πειραμάτων επάνω στα άβουλα κατατρομαγμένα ανθρωπάκια. Η εργολαβία διαχωρισμού των παρατάξεων σε ΝΑΙ και ΟΧΙ στην χλαπάτσα πέτυχε και ήταν η πάγια στρατηγική του ανώμαλου σκηνοθέτη, με την μάζα να χορεύει και να σφυρίζει κλέφτικα. 

Η χούντα COVID-1984 είναι παρούσα. Σας έδινε τόσες δεκαετίες επιδόματα για να γλυκαθείτε και να μαλακώσετε, να γίνετε κουραμπιέδες με άχνη ζάχαρη. Κατάφερε μέσα σε 18 μήνες να στήσει όλη την μηχανή παραπληροφόρησης με τους πράκτορες του συστήματος εξαγοράζοντας όλους τους διεφθαρμένους πωλιτικούς που πιστεύουν ότι οι ίδιοι θα μείνουν έξω από τον χορό, ότι δεν θα παρακολουθούνται μέρα--νύχτα από τον παρανοικό παγκόσμιο δικτάτορα που έχει ένα και μοναδικό σκοπό: τον απόλυτο ηλεκτρονικό έλεγχο, γιατί αυτή είναι η φύση των παρανοικών ψυχασθενών. Αυτή είναι η ασθένεια τους. 

Η μοντέρνα σμαρτ φυλακή στις πόλεις είναι έτοιμη για αυτό βλέπετε τα πειράματα στην Αυστραλία και Καναδά, σε χώρες που είναι αραιοκατοικημένες και το πλήθος ζει στις πόλεις. Εκει ο ύπουλος εχθρός στήνει τις χαϊ τεκ μοντέρνες φυλακές του και για αυτό καίει όλη την ύπαιθρο και πρασινάδα (αν θυμάστε τις πυρκαγιές που έκαψαν όλη την Αυστραλία πέρσι). Την φυσική άμυνα των ανθρώπων εδώ και χιλιετερίδες. Καταστρέφει την ύπαιθρο για να ωθήσει τους ανθρωπους στις πόλεις. Στην χώρα μας γίνεται εδώ και δεκαετίες, και κανείς δεν μπαίνει φυλακή από τους αρμόδιους. Γιατί άραγε ρε; Σε αυτό το θέμα η δικαιοσύνη δεν λειτουργεί; Λειτουργεί μόνο σε μάσκες και σε πρόστιμα για ευνόητους λόγους που ακόμη ο καμμένος ΝΟΥ σας δεν έχει καταγράψει. 

Ο  COVID-1984, το θρέμα της κινέζικης χούντας του Μεγάλου Αδελφού πέρασε μέσα στην κοινωνία των ανόητων εμβολιασμένων πειραματόζωων. Ο φόβος τους να πεθάνουν από ένα γνωστό και ακίνδυνο ιό, ΣΑΡΣ-2 που δεν σκοτώνει ούτε μύγα με μια θνησιμότητα της τάξεως του 0,15% (έρευνα Ι. Ιωαννίδη) είναι πιο ακίνδυνος από την εποχιακή γρίπη που σκοτώνει με πολύ μεγαλύτερα νούμερα. Και όμως το έχαψαν το ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ, και βρέθηκαν ξαφνικά στο ηλεκτρονικό σκλουβί του QR-κώδικα. Πιστεύουν οι αόητοι εμβολιασμένοι ότι θα επιστρέψουν σε αυτό που γνώριζαν, ο εχθρός τους λεδωσε ένα κώδικα για να κινούνται σε μια φυλακή που οι ίδιοι θα μπορούσαν να σπάσουν τα κάγκελα αλλά αυτοί κλειδώθηκαν μέσα, ρίχνωντας τις ευθύνες στους ανεμβολίαστους.  

Η ηλιθιότητα όμως των εμβολιασμένων είναι θανατηφόρα, σκοτώνει ελέφαντα!!! Και οι αποδείξεις αυτού του επιχειρήματος έχουν γραφτεί πολλαπλες φορές εδώ. Ήδη οι εμβολιασμένοι έχουν γεμίσει τα νοσοκόμεια και πεθαίνουν μαζικά. Ο χέστης μαζί με τους άλλους χέστες των χαζάρικων ενέσεων θα πάνε και για το 3ο, το αναμνηστικό. Η ανοησία τους δεν τους επιτρέπει να διαβάσουν και αποκωδικοποιήσουν τις λέξεις και τους όρους που έδωσε ο εχθρός στο 3ο δυναμωτικό τους.

Ετσι όλοι αυτοί είναι η αιτία για αυτό που περνάμε αυτές τις ημέρες. Ζούμε το ΤΕΛΟΣ της ανθρωπότητας και ηλίθιοι φοράνε ακόμη μάσκες φόβου-τρόμου έτσι ακριβώς όπως τους εκπαίδευσε ο εχθρός μέσα από τις στοές του αρχισατανά στις Βρυξέλλες και Βατικανό.

Από εδώ και στο εξής να γνωρίζετε ότι είστε μέλη της σέκτας του εχθρού, και γι αυτό τον λόγο θα αντιμετωπίζεστε ανάλογα με τις περιστάσεις. Την κοινωνία COVID-1984 την χτίσατε μαζί με τους χτίστες της νέας περιόδου του αντίχριστου που θα περάσει στο επόμενο οικονομικό χτύπημα όπως βλέπετε και εσείς οι ίδιοι οι εμβολιασμένοι στην ενέργεια, στα τρόφιμα, στην διαβίωση γενικά και όλες τις επιχειρήσεις να κλείνουν επειδή δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στο κόστος που έχουν.

Η γενετική σας μετάλλαξη είναι τόσο επικίνδυνη για εσάς τους ίδιους, αλλά είναι και για εμάς επικίνδυνη. Η πλύση εγκεφάλου σας είναι καθολική και τελειωτική για εσάς τους ίδιους και δεν έχετε καταλάβει το παραμικρό.

Για αυτό τέλος τα γλυκόλογα στην επικοινωνία μας στην μεταμοντέρνα εποχή του COVID-1984.


KORAKAS