Ο 24χρονος Damian Prosalendis έκλεψε τις εντυπώσεις με τηνενδιαφέρουσα ιστορία ζωής του και κέρδισε τους κριτές του GNTM 3. Ο Damian από την Κέρκυρα, αποκάλυψε ήταν πάμφτωχος και στα 20 του κατάφερε να γίνει εκατομμυριούχος. Όνειρο του Damian ήταν να γίνει μοντέλο από μικρός και όπως φαίνεται, οι κριτές αποφάσισαν να του δώσουν το «πράσινο φως» για το όνειρο και τον πέρασαν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, αν και είχαν κάποιες ενστάσεις όσον αφορά στο σώμα και στα γένια στο πρόσωπό του.

«Όταν σπούδαζα τα χρήματα με το ζόρι μου έφταναν για φαγητό. Είπα στη μάνα μου δεν είμαι για πτυχία» είπε ο Damian, συμπληρώνοντας «Μέτριο δεν πίνω ούτε τον καφέ μου». Μπροστά στους κριτές είπε: «Είμαι επαγγελματίας ταξιδιώτης - ταξιδεύω και πληρώνομαι. Έχω δική μου εταιρία στην Αμερική και ασχολείται με το luxury living».

View this post on Instagram A post shared by Damian Prosalendis (@damianprosa)

View this post on Instagram A post shared by Damian Prosalendis (@damianprosa)

View this post on Instagram A post shared by Damian Prosalendis (@damianprosa)

Το καλοκαίρι του 2017, το περιοδικό Forbes, είχε κάνει αφιέρωμα στον Damian Prosalendis, γράφοντας την συγκινητική ιστορία του με τίτλο «Πώς αυτός ο 21χρονος επιχειρηματίας δημιούργησε μια επιχείρηση εκατομμυρίων δολαρίων από το δωμάτιο του κοιτώνα του». Ο Damian Prosalendis από σχεδόν άστεγος κατάφερε να ιδρύσει μια επιχείρηση πολλών εκατομμυρίων δολαρίων σε λιγότερο από δύο χρόνια. Και ήταν μόλις 19 ετών.

You have one life. Not enjoying it as big of a sin, as not realizing your potential

I just wanna travel the world, drive exotic supercars,and drink champagne out of giant marble cups from Mt. Olympus

This may not be your own version of enjoyment, but are you even chasing yours? pic.twitter.com/X1tv9LlALE

— Damian Prosalendis (@DamianProsa) March 19, 2019

Η ιστορία του Προσαλέντη ξεκινά όταν εγκατέλειψε τις σπουδές του και έπρεπε να ζήσει περίπου 200 $ το μήνα για ενοίκιο και βασικά αγαθά. Το πρώτο διαμέρισμά του δεν είχε ντους ή έπιπλα. Κοιμόταν σε ένα στρώμα που βρήκε στα σκουπίδια. Επικεντρώθηκε στο να μάθει όλα όσα πρέπει να ξέρει για να γίνει επιχειρηματίας. Παράτησε τις σπουδές. Του πήρε περίπου οκτώ μήνες εργασίας, αλλά τελικά έφτασε σε ένα σημείο όπου κέρδισε 5.000 $ σε ένα μήνα. Από εκεί και πέρα η σκληρή δουλειά και η αποφασιστικότητά του τον οδήγησαν στην επιτυχία.

forbes.jpg