Ο Δάνης Κατρανίδης διαψεύδει όσα ακούγονται και γράφονται τις τελευταίες ώρες για την κατάσταση της υγείας του. Τον περασμένο Ιούλιο έγινε γνωστό, μέσω της εφημερίδας Espresso, ότι ο ηθοποιός και θιασάρχης αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες της εφημερίδας, o Δάνης Κατρανίδης που έχει βάλει τη δική του σφραγίδα στο χώρο του θεάτρου, βρίσκεται πλέον στο σπίτι του, σε ένα περιβάλλον με ζεστασιά και ψυχολογική ασφάλεια και έχει πάντα στο πλευρό του την οικογένειά του και εξακολουθεί να δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του, θέλοντας να βγει νικητής.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, μέσα από την εκπομπή «Πρωινό», δεν είχε ενημερωθεί για όσα γράφονται και διαβεβαίωσε ότι δεν δίνει καμία μάχη για τη ζωή του. Παραδέχτηκε ότι πέρασε μια περιπέτεια υγείας, μπήκε στο νοσοκομείο για την αφαίρεση κήλης και πλέον είναι στο σπίτι του και στο στάδιο της αποθεραπείας. «Προσπαθώ με χιούμορ να διαχειριστώ αυτά που λέγονται. Αλλά σε περιπτώσεις σαν κι αυτές, ακόμη και το χιούμορ έχει τα όριά του» είπε ο Δάνης Κατρανίδης στην εκπομπή του ΑΝΤ1.

Όλες οι ειδήσεις

Met Gala 2021: «Φορολογήστε τους πλούσιους», κάτω η πατριαρχία και η κατάμαυρη Kim Kardashian

Γιώργος Καραμίχος: Πήγα στο Athens Pride με τον γιο μου και μου γράφανε στο Instagram «ρεζιλίκια»

Ελένη Τζώρτζη για Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Αυτά που είπε είναι μηνύσιμα»

Bραβεία MTV: Όταν ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ επιτέθηκε στον ράπερ MGK - Στη μέση η Megan Fox