Απρόσεκτος αποδείχθηκε ένας 37χρονος αλλοδαπός που, μπροστά στη δίψα του για παράνομο κέρδος, έκλεισε ραντεβού μέρα - μεσημέρι στο Ηράκλειο με έναν 56χρονο Έλληνα «πελάτη» του για να του πουλήσει κοκαΐνη, χωρίς να αντιληφθεί ότι κοντά βρίσκονταν άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.!

Οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν το αλισβερίσι και δεν άργησαν να ακινητοποιήσουν τους δυο άνδρες και να τους κάνουν σωματικό έλεγχο. Στην κατοχή τους βρήκαν μικροποσότητα κοκαΐνης, η οποία κατασχέθηκε όπως και 210 ευρώ.

Την προανάκριση ανέλαβαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, που ερεύνησαν το σπίτι και το αυτοκίνητο του 37χρονου όπου βρήκαν άλλα 103,9 γραμμάρια κοκαΐνης και μια ζυγαριά ακριβείας.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν άλλα 470 ευρώ προερχόμενα από τις πωλήσεις, καθώς και το Ι.Χ. αυτοκίνητο και η μοτοσικλέτα του 37χρονου, που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου μαζί με τον 56χρονο και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κατοχή, αγορά και διακίνηση ναρκωτικών κατά περίπτωση.

*** Στα πράσα έπιασαν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Χαλκίδας τρεις Έλληνες ηλικίας 50, 46 και 44 χρόνων, όταν σταμάτησαν για έλεγχο το Ι.Χ. αυτοκίνητο του 46χρονου στο οποίο επέβαιναν και βρήκαν στην κατοχή τους μία συσκευασία με ηρωίνη βάρους 6,9 γραμμαρίων η οποία κατασχέθηκε. Οι τρεις άνδρες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.