Δεν πάμε καλά.. Με «κόστος πολλαπλάσιο» απειλεί ο Ρουβίκωνας

B67C6177-3F6A-004E-94E2-937F99125CEE.jpeg
Με αντίποινα «πολλαπλάσιου κόστους» απειλεί ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα την κυβέρνηση, εφόσον πραγματοποιηθεί επιχείριση εκκαθάρισης στα Εξάρχεια. «Ο Ρουβίκωνας έχει σχεδιάσει την απάντησή του», απειλεί ανοιχτά. 

Με μακροσκελή του ανάρτηση στο Facebook, το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα υποστηρίζει ότι η ΕΛΑΣ θα υλοποιήσει «δυναμικές επιχειρήσεις με την συμμετοχή μεγάλου αριθμού αστυνομικών» μέσα στον Αύγουστο, αναφέροντας ότι την επιχείρηση εκκένωσης καταλήψεων θα εκπονήσει ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου και ότι θα την εποπτεύει βήμα-βήμα ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Στην ανάρτηση αναφέρεται χαρακτηριστικά πως μια τέτοια πρωτοβουλία από την Ελληνική Αστυνομία «θα οδηγήσει στο δόγμα "κόστος πολλαπλάσιο του επιδιωκόμενου αποτελέσματος"», προαναγγέλλοντας αντίποινα από τον Ρουβίκωνα.


Εντύπωση προκαλεί το σενάριο που μεταφέρει μέσω της ανάρτηση, μέσω του οποίου επιχειρεί να δείξει ότι ο Ρουβίκωνας έχει γνώσει επί σχεδιασμού που καταρτίζεται στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Δείτε την ανάρτηση του ηγετικού στελέχους του Ρουβίκωνα:

r1.PNG


kostasxan