Κόσμος ΑΡΘΡΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δεν πρόκειται για πρόσφυγες, αλλά για εργαλειοποιημένο στρατό...

Γράφει η Ελένη Παπαδοπούλου

Το ντου των 8000 λάθρο σε ισπανικό έδαφος στη Ceuta στην Αφρική έχει να κάνει με τις βλέψεις του Μαρόκου στο ισπανικό έδαφος. Κοινώς το Μαρόκο έκανε ό,τι έκανε και η Τουρκία. Χρησιμοποιεί τις ορδές αυτές, για να εκβιάσει χώρες και να προωθήσει τα συμφέροντα του. 

Είναι πλέον πασιφανές ότι όλα αυτά τα αγράμματα μπουλούκια, γιατί περί αυτού πρόκειται, εργαλειοποιούνται από τον κάθε επιτήδειο, είτε λέγεται Τουρκία, Μαρόκο, ΜΚΟ, Σόρος, Μέρκελ ή ΕΕ, για να πιέσουν χώρες. Είναι επίσης πασιφανές ότι ο ρόλος τους μέσα στις χώρες, τις γειτονιές, τα σχολεία είναι αυτός ακριβώς. Του τέρατος εν μερική υπνώσει που περιμένει το κατάλληλο έναυσμα για να βρυχηθεί και να μας πάρει και να μας σηκώσει. 

Ως εκ τούτου τις φωτογραφίες και τις κλάψες δεν τις υπολογίζω. Για το βρέφος που διασώθηκε να υποθέσω ότι κάποιοι γονείς το πέταξαν στο νερό, γιατί τους ήταν βάρος, γιατί σκασίλα τους, γιατί έχουν κι άλλα παιδιά.  

Το διαφορετικό που πρέπει να σεβόμαστε κατά τα άλλα. 

Παρατράβηξε το αστείο με όλους αυτούς. Καιρός είναι να κάτσουν κάτω να βρουν σοβαρές λύσεις και να τελειώνουμε με τα χαζοβιόλικα περί προσφύγων και ασύλων, καθώς δεν πρόκειται για πρόσφυγες, αλλά για εργαλειοποιημένο στρατό.


Δείτε επίσης: 

Ισπανία: Ο Σοσιαλιστής Πρωθυπουργός Σάντσεθ απέλασε 2.700 λαθρό μέσα σε μία ημέρα!

Το 70% των Γάλλων λέει «όχι» σε άλλους «μετανάστες». Βόμβα, έτοιμη να εκραγεί η Γαλλία

Eικόνες χάους στα ισπανικά σύνορα: 4.000 επαναπροωθήσεις ... από τον Στρατό - Το Μαρόκο ανακάλεσε τον πρέσβη (βίντεο)