Θετικά διακείμενος στην απόφαση κλεισίματος της πλατείας Αγίου Ιωάννου στην Αγία Παρασκευή δηλώνει στον ΣΚΑΙ ο δήμαρχος της περιοχής Βασίλης Ζορμπάς.

Όπως είπε συγκεκριμένα ο κος Ζορμπάς, είναι χαρούμενος για αυτήν την απόφαση καθώς στην εν λόγω πλατεία μαζεύτηκε πλήθος ατόμων, αφού ενδεικτικά μάλιστα μόνο για την Δευτέρα να υπολογίζεται πως στο σημείο συγχρωτίστηκαν πάνω από 500 άνθρωποι.

«Μας θορύβησε αυτό, κι ακόμη περισσότερο εμένα που είμαι πνευμονολόγος» τόνισε ο δήμαρχος.

«Αντιλαμβάνομαι πολύ καλύτερα από αρκετούς άλλους τι σημαίνει όλο αυτό», πρόσθεσε αναφέροντας πως πάρα τις συστάσεις των αρχών την Δευτέρα, ο κόσμος συνέχισε απτόητος να συνωστίζεται στην περιοχή και την επόμενη μέρα.

Παράλληλα, ο δήμαρχος έκανε εκ νέου αναφορά στα φαινόμενα διακίνησης ναρκωτικών στην εν λόγω πλατεία.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα είχε γνωστοποιήσει μέσω ανάρτησης του στο Facebook δε, ότι θα θέσει το θέμα στον πρωθυπουργό.

Η πλατεία του Αη- Γιάννη έχει γίνει άβατο εδώ και πολλά χρόνια . Οι συντριπτική πλειοψηφία των γύρω κατοίκων της πλατείας δεν μπορούν να την χρησιμοποιήσουν. Είχαμε μέχρι πρότινος το πρόβλημα της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και όχι μόνο. Αυτοί που συγκεντρώνονταν, εκτός ελαχίστων νεαρών από την Αγία Παρασκευή , οι υπόλοιποι έρχονταν από άλλες περιοχές, είχε αναφέρει στην ανάρτηση του τονίζοντας πως τέτοιου είδους συνωστισμοί αποτελούν ωρολογιακές βόμβες για την μετάδοση του κορωνοιού.