Προγραμματισμένες συνεργασίες σε Υπουργεία για την προώθηση θεμάτων του Ρεθύμνου θα έχει την προσεχή Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021, ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης.

Ειδικότερα, ο Δήμαρχος με την ιδιότητα του ως Πρόεδρος ΕΔΕΥΑ, θα επισκεφθεί τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη προκειμένου να συζητήσουν το κρίσιμο ζήτημα της καθαριότητας των σχολικών μονάδων με προτεραιότητα στην ασφάλεια και υγιεινή των σχολείων του Δήμου, για την υποστελέχωση των ΔΕΥΑ της χώρας καθώς και για τη λειτουργία των Αναπτυξιακών Οργανισμών των Δήμων.

Η προγραμματισμένη αυτή συνάντηση, αποτελεί συνέχεια πρόσφατης τηλεδιάσκεψης που είχε ο Δήμαρχος με τον Υπουργό Εσωτερικών, στο πλαίσιο της οποίας συζητήθηκαν τα προαναφερθέντα θέματα και συμφωνήθηκε να εξεταστούν εκ νέου, στη διάρκεια δια ζώσης συνάντησης τους και αφού ο κ. Βορίδης θα είχε μελετήσει το σχετικό υπόμνημα που του είχε ήδη προσκομίσει ο Δήμαρχος Ρεθύμνης.

Στη συνέχεια ο κ. Μαρινάκης θα μεταβεί με την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης κα Μαίρη Λιονή, στο Υπουργείο Πολιτισμού όπου έχουν προσκληθεί από την Υπουργό κα Λίνα Μενδώνη για να συζητήσουν το θέμα του Αρχαιολογικού Μουσείου Ρεθύμνης.

Ο Δήμαρχος θα επιστρέψει στο Ρέθυμνο αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας και κατά τη διάρκεια της απουσίας του θα τον αναπληρώνει ο Αντιδήμαρχος Οικισμών κ. Σκορδίλης Γιώργος.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ηράκλειο: Συγκλονιστική ανάρτηση Λιονάκη για το θανατηφόρο με τους δύο νέους (Φωτογραφίες)

Κρήτη: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που εισήγαγε λαθραία αλκοολούχα ποτά από τη Βουλγαρία (φώτο)

Ηράκλειο - Ηλεκτροκίνηση: Info day για την βιώσιμη αστική κινητικότητα στην Λότζια