Νέες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα αναφορικά με την υπόθεση κλοπής στο κατάστημα της Δήμητρας Κατσαφάδου, καθώς συνελήφθη στενή συνεργάτιδα της που φέρεται να ήταν ο εγκέφαλος της ληστείας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα συνελήφθη γυναίκα – στενή συνεργάτης της Δήμητρας Κατσαφάδου η οποία φέρεται να έχει οργανώσει την ληστεία στο κατάστημα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη όταν μετά από έρευνες αντιλήφθηκαν πως πρόκειται για γυναίκα που εμπλέκεται και σε προηγούμενες ληστείες, άσχετες με αυτές στο κατάστημα της Δήμητρας Κατσαφάδου.

«Στο βίντεο βλέπουμε δύο άνδρες με full face κουκούλες να σπεύδουν σε συγκεκριμένο σημείο του καταστήματος μαζεύοντας όλο το ψυγείο με τις ακριβές κρέμες. Μετά από όλο αυτό το διάστημα που πέρασε μετά την δεύτερη ληστεία, συνελήφθη στενή συνεργάτης, μια γυναίκα η οποία φέρεται ότι οργάνωσε και συμμετείχε στην κλοπή», ανέφερε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου.

Η Δήμητρα Κατσαφάδου έπεσε θύμα διάρρηξης δύο φορές μέσα σε λίγες ημέρες, στο μαγαζί της στο Περιστέρι. Όπως φαίνεται στο βίντεο από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας, με ένα αιχμηρό κόκκινο αντικείμενο ο ένας από τους δύο δράστες σπάει τη γυάλινη πόρτα και μπαίνει μέσα στο κατάστημα. Τότε εμφανίζεται και συνεργός του με δύο μαύρες σακούλες σκουπιδιών και αρχίζουν να αδειάζουν το ψυγείο με τις ακριβές καλλυντικές κρέμες.

Η Δήμητρα Κατσαφάδου είχε μιλήσει στην εκπομπή LIVE NEWS: «Κάθε τους κίνηση ήταν μελετημένη. Ο ένας κρατούσε καλά τη σακούλα και ο άλλος έβγαζε κάθε ράφι του ψυγείου και άδειαζε το περιεχόμενο μέσα όσο πιο γρήγορα μπορούσε. Σε ένα σημείο σήκωσε μάλιστα τη σακούλα για να ελέγξει το βάρος της και μετακίνησε λίγο το ψυγείο για να κάνει καλύτερα τη δουλειά του. Μπήκανε πάλι ταχύτατα μέσα και διέρρηξαν το ψυγείο που είχε πάλι τις πιο ακριβές κρέμες. Τα έβαλαν αυτήν τη φορά με το ράφι, έσπασαν τα ράφια και τα έβαλαν κατευθείαν μέσα για να μη χάνουν χρόνο».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ