Η ηθοποιός Δήμητρα Σιγάλα ήταν προσκεκλημένη της Ναταλίας Γερμανού και της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και μίλησε για τα γυρίσματα της σειράς του Alpha, «Αγγελική», για το πώς προσέγγισε τον ρόλο της Σοφίας, αλλά και το τι αντιμετωπίζει η ηρωΐδα:

«Στη φάση που βρισκόμαστε τώρα η Σοφία έχει μπροστά της έναν τοίχο» είπε για τον ρόλο της στη σειρά «Αγγελική», ενώ μιλώντας για το πώς «έχτισε» τον ρόλο είπε: «Όλοι έχει υπάρξει μια στιγμή που έχουμε βιώσει ή αισθανθεί ότι έχουμε απατηθεί - Όλοι εχουμε αισθανθεί το “τσίμπημα” ότι κάτι δεν πάει καλά. Από αυτό το αίσθημα ξεκίνησα…». Μάλιστα, η ίδια μίλησε και για την τρυφερή σχέση που έχει με την Κάτια Δανδουλάκη και την Μαρινέλλα, ενώ τόνισε πως νιώθει ευλογημένη που παίζει στην «Αγγελική».

Η Δήμητρα Σιγάλα σε παλαιότερη συνέντευξή της παράλληλα με τη συμμετοχή της στο «Κόκκινο Ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη είχε πει για τη «νέα» εποχή της τηλεόρασης: «Μπορώ να πω ότι είναι μια αναγέννηση της ελληνικής μυθοπλασίας. Και είμαι υπερβολικά χαρούμενη γι’ αυτό, γιατί δίνεται η ευκαιρία σε Ελληνες δημιουργούς να δείξουν το ταλέντο τους -που το ’χουν άφθονο- και επιτέλους να αναγεννηθεί η ελληνική τηλεόραση μέσα από τις στάχτες της».

Αγγελική - Τι θα δούμε τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου

Η βραδιά του Μιχάλη και της Αγγελικής στο ξενοδοχείο παίρνει μια διαφορετική τροπή, ενώ την ίδια στιγμή η Κατερίνα στο σπίτι μιλάει στον Δημήτρη για την εγκυμοσύνη της. Ο Παύλος λογομαχεί με τον Χάρη και η Σοφία του ξεκαθαρίζει ότι χωρίζουν οριστικά. Αυτό οδηγεί τον Παύλο να μπλοκάρει τους τραπεζικούς λογαριασμούς που έχουν από κοινού ώστε να την εξαναγκάσει να γυρίσει σ’ αυτόν. Η Αθηνά βλέπει την κατάστασή της να επιδεινώνεται και Στέφανος και ο Δημήτρης αρχίζουν να υποψιάζονται ότι η μητέρα τους δεν τους λέει την αλήθεια για την υγεία της. Η μεγάλη επένδυση και η συνεργασία της οικογένειας με τον πατέρα της Τζένης δείχνει να προχωράει, με τον Παύλο να οργανώνει την παγίδα που έχει στήσει στον Στέφανο. Η Κατερίνα επιμένει να μάθει την αλήθεια για την σχέση του Μιχάλη με την Αγγελική.