Το αποτέλεσμα των εκλογών 2023 σχολίασε ο γ.γ. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, καθώς το κόμμα σημείωσε άνοδο σχεδόν δύο μονάδες σε σχέση με το 2019. Ο γ.γ. του ΚΚΕ σημείωσε πως έγινε ένα βήμα και «τώρα πάμε για τα επόμενα!».

«Με το ΚΚΕ πολύ πιο δυνατό, μοναδική, μαχητική αντιπολίτευση στην αντιλαϊκή πολιτική όλων των άλλων», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ανδραβίδα: Η πιο σύγχρονη βάση της Ευρώπης με τα F-35 ### Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Κουτσούμπα σε ερώτηση δημοσιογράφων για το εκλογικό αποτέλεσμα δήλωσε:

«Όπως ξέρετε συνεδρίασε η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ. Σήμερα υπάρχει η ανακοίνωση της Κεντρικής Επιτροπής, όπου αναφερόμαστε αναλυτικά στα εκλογικά αποτελέσματα. Την προηγούμενη Κυριακή κάναμε ένα βήμα, τώρα πάμε για τα επόμενα! Γιατί μόνο ο λαός σώζει τον λαό, με το ΚΚΕ πολύ πιο δυνατό, μοναδική, μαχητική αντιπολίτευση στην αντιλαϊκή πολιτική όλων των άλλων».

Τρομακτικές διαστάσεις παίρνει η νοθεία στα καύσιμα - Πάρτι κερδοσκόπων [πίνακες] Ακολουθήστε tanea130.pngστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από tanea130.png