Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Κράτος Δικαίου στην ΕΕ: Προκλήσεις και Προοπτικές» πραγματοποιούν σήμερα στις 18:00 το απόγευμα το Konrad Adenauer Stiftung, το Κέντρο Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Οικονομικού Δικαίου και ο Κύκλος Ιδεών.

Η εκδήλωση θα γίνει στα ελληνικά και στα αγγλικά, με ταυτόχρονη διερμηνεία, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο Henri Bohnet, Διευθυντής της Αντιπροσωπείας του Ιδρύματος Konrad-Adenauer-Stiftung για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Εισαγωγικό μήνυμα θα στείλει και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Στη διαδικτυακή συζήτηση συζητούν:

Μαργαρίτης Σχοινάς, Αντιπρόεδρος Ευρωπαϊκής Επιτροπής αρμόδιος για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής
Ευάγγελος Βενιζέλος, Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου (ΑΠΘ), πρ. Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κυβέρνησης, πρ. Υπουργός Εξωτερικών
Βασίλειος Σκουρής, Πρόεδρος Κέντρου Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Οικονομικού Δικαίου (ΚΔΕΟΔ), πρ. Πρόεδρος του Δικαστηρίου της ΕΕ, ομ. Καθηγητής Δημοσίου Δικαίου (ΑΠΘ)
Angelika Nußberger, Καθηγήτρια Συνταγματικού, Δημοσίου Διεθνούς και Συγκριτικού Δικαίου (Κολωνία), πρ. Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ)

Συντονισμός: Ελένη Βαρβιτσιώτη, Δημοσιογράφος, Καθημερινή

**Ειδήσεις σήμερα:
Μάχη για να ηλεκτροδοτηθούν τα τελευταία 10.000 νοικοκυριά σε Αττική
Κρούσματα κορωνοϊού: Ποιες περιοχές βρίσκονται στο κόκκινο - Πόσες ΜΕΘ είναι διαθέσιμες
Ιταλία: Ο Ντράγκι εξασφάλισε ψήφο εμπιστοσύνης από τη Γερουσία**Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr