Διάλογος για κυκλοφοριακά ζητήματα των Χανίων

Διάλογος για κυκλοφοριακά ζητήματα των Χανίων
Βασικά σημεία άρθρου by Parakritika AI
  • Η επιτυχής ολοκλήρωση της εσπερίδας οδήγησε σε συνέχιση του διαλόγου και της συνεργασίας των Τοπικών φορέων για την προσβασιμότητα του Εμπορικού και Ιστορικού κέντρου.

Η εσπερίδα για την Προσβασιμότητα, το Κυκλοφοριακό και τις Θέσεις Στάθμευσης, ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Ο διάλογος και η συνεργασία των Τοπικών φορέων, συνεχίζεται με στόχο η Πόλη μας και ειδικά το Εμπορικό και Ιστορικό μας κέντρο, να ξαναγίνει προσβάσιμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στάση αναμονής από τους κτηνοτρόφους στη γενική τους συνέλευση, μετά τις δηλώσεις Τσιάρα

Ένταξη του τμήματος Κίσσαμος – Χανιά στη σύμβαση παραχώρησης του Β.Ο.Α.Κ.

Με επιστολή μας προτάθηκε στους Βουλευτές του Νομού μας και στον Αντιπεριφερειάρχη, να συναντηθούν με αντιπροσωπεία επαγγελματικών και επιστημονικών φορέων, αμέσως μετά τις γιορτές του νέου έτους σε ημερομηνίες και ώρες που θα καθοριστούν αναλόγως των υποχρεώσεων τους.

Θα ακολουθήσουν συναντήσεις με την Τοπική Εκκλησία, το Αστικό ΚΤΕΛ τις Δημοτικές κινήσεις της αντιπολίτευσης και την Δημοτική Αρχή.

Επιτροπή Κατοίκων, Εργαζομένων και Επαγγελματιών Παλιάς Πόλης