Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας, με μεγάλο αριθμό πυρόπληκτων από τις περιοχές της Βόρειας Εύβοιας.

Συγκεκριμένα, πριν από λίγη ώρα πλήθος κόσμου μαζεύτηκε έξω από τη Βουλή, ζητώντας την επίσπευση των διαδικασιών από την κυβέρνηση για την αποκατάσταση των καταστροφών στην περιοχή και τις αποζημιώσεις που δικαιούνται από το κράτος.

Δείτε βίντεο από την διαδήλωση:

Ζωή Αλεξοπούλου: Το χάπι δεν είναι υποκατάστατο του εμβολίου, δηλώνει η Ελληνίδα κλινική διευθύντρια της Merck

**Γκουίλιαμ Πιου: Το «ασχημόπαπο» που κατέκτησε τις πασαρέλες έχει… κόκκινα γένια και κάποτε ζύγιζε 140 κιλά!**Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr